Συνεχίζει την ενίσχυσή του ο ΑΟ Λαμίας 2013 - ΙΝΤΕΡΚΑΤ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Αυγούστου 2023 00:10 Συνεχίζει την ενίσχυσή του ο ΑΟ Λαμίας 2013 - ΙΝΤΕΡΚΑΤ

Μια μετεγγραφή και μια ανανέωση ανακοίνωσε τα τελευταία 24ωρα ο ΑΟ Λαμίας 2013 - ΙΝΤΕΡΚΑΤ.

Αρχικά ανακοίνωσε την απόκτηση (η 3η κατά σειρά) της Σοφίας Μαραθωκαμπίτου.

Η Σοφία είναι γεννημένη στις 1 Αυγούστου 1999, έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται ως «Ακραία». Ακόμα, είναι απόφοιτη ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 2015 από την Αναγέννηση Σάμου όπου έμεινε ως το 2018. Μετά πήρε μεταγραφή για τη Νίκη Αλεξανδρούπολης. Τη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε στον ΑΟ Καβάλας. Την επόμενη σεζόν 2020-2021 αγωνίστηκε ξανά στη Νίκη Αλεξανδρούπολης για το πρώτο μισό της σεζόν ενώ ολοκλήρωσε την χρονιά στη Θέτιδα Βούλας. Τη σεζόν 2021-2022 αγωνίστηκε στην ομάδα των Βριλήσσιων, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν αθλήτρια του Ηρακλή Κηφισιάς.

Μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου, η Σοφία δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα αγωνιστώ στην ομάδα της Λαμίας. Ευχαριστώ τον προπονητή αλλά και την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Εύχομαι μια σεζόν με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς

Το Δ.Σ του "Α.Ο. Λαμίας 2013 ΙΝΤΕΡΚΑΤ" καλωσορίζει την Σοφία στην πόλη μας και της εύχεται να έχει πάντα υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Το βράδυ της Δευτέρας ο ΑΟΛ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας - για τρίτη συνεχόμενη χρονιά - με την πολλά υποσχόμενη αθλήτρια Αγγελική Τσιριμώκου. Η Αγγελική είναι γεννημένη στη Θεσσαλονίκη την 1η Μαΐου του 2003, με ύψος 1,62μ..

Βοήθησε ως αλλαγή στην άμυνα σε πολλούς αγώνες και έτσι φέτος θα είναι η δεύτερη επιλογή στην ασπίδα της άμυνας της ομάδας από τη θέση του Λίμπερο. Μια αθλήτρια που είναι πάντα ετοιμοπόλεμη και έχει θέληση να βοηθήσει την ομάδα. Ξεκίνησε το βόλεϊ στα αναπτυξιακά τμήματα του Μ. Αλεξάνδρου το 2014 και από το 2016 έως και το 2021 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ναυάρχου Βότση.

Είναι φοιτήτρια 3ου έτους στο Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με έδρα τη Λαμία.

Με την επισφράγιση της συνεργασίας για 2η συνεχόμενη χρονιά η αθλήτρια δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ για ακόμη μία χρονιά στην ομάδα της Λαμίας! Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η διοίκηση και το staff! Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με πολλές επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς

Το Δ.Σ. του «Α.Ο. ΛΑΜΙΑΣ 2013 ΙΝΤΕΡΚΑΤ» εύχεται στην Αγγελική υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση