Ήρθε το FREEWIN που σου δίνει για πρώτη φορά την ευκαιρία να κερδίσεις καθημερινά έως και 100.000 ευρώ εντελώς δωρεάν!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 14:14 Ήρθε το FREEWIN που σου δίνει για πρώτη φορά την ευκαιρία να κερδίσεις καθημερινά έως και 100.000 ευρώ εντελώς δωρεάν!

Διασκεδαστικό, καθημερινό και μόνο στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Είναι η πρώτη φορά που το FREEWIN σου δίνει καθημερινά την ευκαιρία να κερδίσεις έως και 100.000 ευρώ εντελώς δωρεάν. Εσύ θα το χάσεις; Μόνο στα καταστήματα ΟΠΑΠ και μέσω του OPAP Store App. «Κάθε παίκτης μπορεί να παίξει κάθε ημέρα και να κερδίσει έως και 100.000 ευρώ στο νέο FREEWIN του ΟΠΑΠ. Δεν το λες και κακό deal, ειδικά όταν παίζεις εντελώς δωρεάν», αναφέρει η κα Σωτηρία Πάντου, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στη Μακρακώμη.

Το νέο FREEWIN του ΟΠΑΠ είναι μαγεία

Σωτηρία Πάντου, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ επί της οδού Ν. Πιτσίκα 6 στη Μακρακώμη

Με το τίποτα, έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις έως και 100.000 ευρώ κάθε ημέρα. Όπως τονίζει η κα Πάντου, «οι παίκτες πρέπει να βρίσκονται μέσα σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ. Ανοίγουν την εφαρμογή OPAP store app και επιλέγουν το εικονίδιο του FREEWIN. Στη συνέχεια, αποδέχονται τους όρους συμμετοχής. Στην οθόνη τους θα δουν δύο κλειστές κάρτες. Σκοπός είναι να βρουν σε ποια υπάρχει ο Mr. OPAP.  Όταν βρίσκουν τον Mr. OPAP, προχωρούν στο επόμενο επίπεδο. Στην οθόνη εμφανίζονται τα 15 επίπεδα με τα αντίστοιχα έπαθλα τους. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να σταματήσουν σε ένα επίπεδο, λαμβάνοντας το έπαθλο το τελευταίου επιπέδου που έχουν κερδίσει. Αν κάποιος βρει τον Mr. OPAP και στα 15 επίπεδα, είναι ο μεγάλος νικητής και κερδίζει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Σε περίπτωση που επιλέξει τη λάθος κάρτα, χάνει ό,τι έχει κερδίσει, αλλά μπορεί να ξαναπαίξει δωρεάν την επόμενη ημέρα».

Νίκος Πασαπόρτης , συνιδιοκτήτης του καταστήματος ΟΠΑΠ

FREEWIN και «ΟΠΑΠ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ»

Σύμφωνα με την κα Πάντου, «όπως αναφέρεται και μέσα στην εφαρμογή του OPAP Store App, το FREEWIN έχει μοιράσει μέχρι σήμερα συνολικά 415.000 ευρώ. Παράλληλα, αν κάποιος παίξει FREEWIN σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ και ένα παιχνίδι μέσα από το OPAP Store App, λαμβάνει συμμετοχές στην εβδομαδιαία κλήρωση του «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» και μπορεί να κερδίσει φανταστικά δώρα».

Επισκέπτες καταστημάτων ΟΠΑΠ που δοκίμασαν την τύχη τους στο FREEWIN

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση