Ανακοίνωσε Ty Brewer ο Έσπερος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 18:53 Ανακοίνωσε Ty Brewer ο Έσπερος

Ο πρώτος Αμερικανός στο Λαμιώτικο ρόστερ, που αγωνιζόταν πέρυσι στο NCAA1…

Μια μεγάλη και ιστορική συγχρόνως μετεγγραφή ανακοίνωσε ο ΈΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ.

Πρόκειται για τον Αμερικανό Ty Brewer, που μέχρι την άνοιξη αγωνιζόταν στο NCAA1 με τη φανέλα των UAB Blazers. Εκεί σε 38 αγώνες είχε σύνολο 290 πόντους, με ποσοστά 83,80% στις ελεύθερες βολές, 53,30% σε σουτ 2πόντων, 39,60% στα τρίποντα, ενώ μάζεψε 156 ριμπάουντ και- είχε επιπλέον 31 κοψίματα.

Ο Brewer γεννήθηκε το έτος 2000, στην πόλη του Meridian της πολιτείας του Mississipi των Η.Π.Α. έχει ύψος 2,01 και παίζει στις θέσεις του Forward.

«Είναι ένας εξαιρετικός team player, η ικανότητά του στην αμυντική λειτουργία της ομάδας τον καθιστά σημαντικό  για την εξέλιξη του παιχνιδιού, και τα αθλητικά του χαρισματικά προσόντα, τον βοηθούν να υποστηρίξει  το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Έσπερος περιγράφοντας την ιστορική αυτή μετεγγραφή, καθώς είναι ο πρώτος Αμερικάνος αθλητής που έρχεται στην ομάδα.

«Αγαπητέ φίλε Ty Brewer, ο οργανισμός του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, σε καλωσορίζει στην πόλη της Λαμίας, και εύχεται σε σένα και την οικογένεια σου πάντα με υγεία και τύχη», καταλήγει η ανακοίνωση του ΔΣ του ΈΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ που για το καλωσόρισμα ανάρτησε και τον αγώνα UAB Blazers – Utah Valley που έγινε στις 28/03/2023 (ημιτελικός NIT NCAA), στον οποίο ο Brewer έκανε ρεκόρ πόντων (30) με 13 στα 17 σουτ εκ των οποίων 4/5 σουτ 3 πόντων. Επίσης είχε 5 κλεψίματα, ενώ μαζεύοντας 12 ριμπάουντ είχε πετύχει το δεύτερο double-double της σεζόν.

Το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση