ΑΟ Λαμίας: Έδωσαν τα χέρια με τη Γεωργία Μπρόφα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 09:55 ΑΟ Λαμίας: Έδωσαν τα χέρια με τη Γεωργία Μπρόφα

Αναλαμβάνει το ρόλο γυμναστή…

Την έναρξη της συνεργασίας του με τη Γεωργία Μπρόφα, που αναλαμβάνει χρέη «Γυμναστή», ανακοίνωσε το Δ.Σ του «Α.Ο. Λαμίας 2013 ΙΝΤΕΡΚΑΤ».

Η Γεωργία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία. Από μικρή ασχολήθηκε με το άθλημα της κολύμβησης και αυτό ήταν που την ώθησε στο ΤΕΦΑΑ. Σπούδασε στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής κ Αθλητισμού, όπου αποφοίτησε με 3 ειδικότητες. Έχει δουλέψει σε ιδιωτικά σχολεία στην Αθήνα, έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες αλυσίδες γυμναστηρίων σε Κομοτηνή, Αθήνα και Λαμία, δούλεψε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, καθώς και σε διάφορους αθλητικούς συλλόγους ως γυμνάστρια. Είναι Yoga κ Wellness Instructor από το 2000 και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης αθλητών καθώς και με την αποκατάσταση τραυματισμών και παθήσεων.

Μετά την υπογραφή της συνεργασίας, η Γεωργία δήλωσε: «Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι σε μια ομάδα όπου το τεχνικό επιτελείο και το υπόλοιπο προπονητικό team, είναι καλοί και θετικοί άνθρωποι. Εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριες μας και θα συμβάλω τα μέγιστα ώστε να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα.».

«Το Δ.Σ του «Α.Ο. Λαμίας 2013 ΙΝΤΕΡΚΑΤ» καλωσορίζει την Γεωργία στην ομάδα μας και της εύχεται να έχει πάντα υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση