Παγκόσμιοι πρωταθλητές στο TaeKwonDo τα αδέρφια Βέτσικα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 10:25 Παγκόσμιοι πρωταθλητές στο TaeKwonDo τα αδέρφια Βέτσικα

Πέντε μετάλλια για την Ελλάδα στο Καζακστάν που κατέλαβε την 3η θέση στη γενική κατάταξη…

Παγκόσμιοι πρωταθλητές στέφθηκαν η 18χρονη Στεφανία Βέτσικα και ο 16χρονος αδερφός της Δημήτρης, παιδιά του Λιμενάρχη Στυλίδας Ευθύμιου Βέτσικα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TaeKwonDo (ΕITF) το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Καζακστάν στις 23-26/08-2023.

Η 18χροινη Στεφανία κατέκτησε το ασημένιο  μετάλλιο στο ατομικό αγώνισμα μάχες στην κατηγορία -47 kgr, ενώ ο αδελφός της Δημήτρης 2 ασημένια μετάλλια στο αγώνισμα μάχες στην κατηγορία -57 kgr και ομαδικές μάχες νέων ανδρών και ακόμα 2 χάλκινα  μετάλλια στα ομαδικά Τουλ και εναέριες τεχνικές νέων ανδρών.

Στη φωτογραφία οι αθλητές του ΑΓΣ Ζωγράφου με την ομοσπονδιακή προπονήτρια Αναστασία Ντόβα σύζυγο του Λιμενάρχη Στυλίδας, ο οποίος κι εκείνος βρέθηκε στο Καζακστάν ως Διεθνής Διαιτητής Α΄ κατηγορίας μετά από κάλεσμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και φυσικά ήταν μέλος της Ελληνικής αποστολής ΑΟΤΕ (ΙΤF) που φέτος αποτελούνταν από 130 άτομα αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών.

Η φετινή συγκομιδή της Ελληνικής αποστολής σε μετάλλια ήταν εντυπωσιακή, καθώς βρέθηκε στην 3η θέση της γενικής κατάταξης με 14 χρυσά, 26  ασημένια και 44 χάλκινα μετάλλια ενώ την πρώτη θέση του κόσμου την κατέκτησε η Λαϊκή Δημοκρατία της Βόρειας Κορέας με 83 μετάλλια (53 χρυσά, 21 αργυρά, 9 χάλκινα) και ακολούθησε στην δεύτερη θέση η Ρωσία με 125 μετάλλια (28-39-58).

Αξίζει να αναφέρουμε ότι την προσπάθεια των παιδιών στήριξαν τοπικές επιχειρήσεις όπως Αgroivest AE, D&K IKE, Τσακωνίτης Print & Signs, Pandon.gr, καθώς και επιφανείς πολίτες της Λαμίας και της Στυλίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση