Έσπερος Λαμίας: Νέος Πρόεδρος και Διοικούσα Επιτροπή στο Τμήμα Καλαθοσφαίρισης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 16:47 Έσπερος Λαμίας: Νέος Πρόεδρος και Διοικούσα Επιτροπή στο Τμήμα Καλαθοσφαίρισης

Ανακοίνωσε τη μετεγγραφή του Βαγγέλη Καράμπουλα…

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου τη νέα διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης Ανδρών, που θα πάρει μέρος στην Α2 Elite League 2023-24.

Επικεφαλής θα είναι ο Επιχειρηματίας, my KTEO-Όμιλος επιχειρήσεων Θαλάσση, Μιχάλης Θαλάσσης.

Ο Πρόεδρος θα έχει μαζί του ως συνεργάτες για την διαχείριση, λειτουργία και οργάνωση του Τμήματος και τους:

Γεώργιο ΓΡΥΠΑΡΗ-ΦΛΑΣΚΟ. Επιχειρηματίας Ξενοδοχείων Τουρισμού.

Άκη ΖΩΜΕΝΟ. Ιδιοκτήτης Κέντρων Φυσικοθεραπείας.

Κωνσταντίνο ΓΙΩΤΑ. Επιχειρηματίας Εταιρείας Ταχυμεταφορών.

Αναστάσιο ΜΠΕΛΤΕΓΡΗ. Επιχειρηματίας Διαγνωστικού Κέντρου.

Σωτήρη ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ. Επιχειρηματίας Κέντρου MTS.

«Η άνοδος και η συμμετοχή του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ στην Α2 Elite League και οι νέες προκλήσεις  του τμήματος Ανδρών, καθιστούσαν την νέα σύνθεση της Δ.Ε., με πολίτες δημιουργικούς, αναγκαία συνθήκη.

Οι ανωτέρω διαθέτουν την όρεξη και έχουν όλα τα εχέγγυα, ώστε η νέα αγωνιστική χρονιά να είναι ελπιδοφόρα και αποτελεσματική.

Ευχόμαστε στον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής και τους συνεργάτες του, κάθε επιτυχία στο έργο τους και όλοι μαζί να συνδράμουμε σε νέες διακρίσεις», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ.

Η είδηση της νέας Δ.Ε. της ομάδας, συνοδεύτηκε και από μία μετεγγραφή, αυτή του πολύπειρου Βαγγέλη Καράμπουλα.

Ο Βαγγέλης Καράμπουλας, γεννήθηκε το έτος 1981, έχει ύψος 2,00 μ. και αγωνίζεται  στις θέσεις των FORWARD.

Σαν αθλητής έχει μακρά διαδρομή σε πολλές ομάδες της Α2 Εθνικής Κατηγορίας  και έχει κατορθώσει να πανηγυρίσει έξι (6) ανόδους, στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Κατά την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα του Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ.

Όπως σημειώνει το Λαμιώτικο σωματείο, «είναι ένας αθλητής πρότυπο  με νοοτροπία νικητή και χρήσιμος σε κάθε ομάδα. Πολύ καλός σκόρερ, η επαφή του με το καλάθι και το σκοράρισμα είναι παροιμιώδης και πάντα με έναν δικό του τρόπο, που δεν διδάσκεται εύκολα. Η παρουσία του στην ομάδα μας κρίθηκε απαραίτητη, για την επιτυχία των στόχων μας στο πιο δύσκολο ,απαιτητικό και ανταγωνιστικό  φετινό πρωτάθλημα της Α2 Elite League Εθνικής Κατηγορίας.

Καλωσόρισες Βαγγέλη και σου ευχόμαστε υγεία σε σένα και την οικογένειά σου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση