Περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023 16:12 Περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Αποστολή υλικού και δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη…

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, εξασφάλισε δικό της  περίπτερο  στη διοργάνωση ΕΚΟ Acropolis Rally 7-10/9/23, στη Λαμία  (service park).

«Στο περίπτερο της Περιφέρειας όλοι οι φορείς και επαγγελματίες  μπορούν να παρευρίσκονται και να προβάλουν την περιοχή και τα θεματικά τουριστικά προϊόντα ή υπηρεσίες τους», επισημαίνει το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, προσθέτοντας ότι στόχος είναι η περαιτέρω ανάδειξη της Στερεάς Ελλάδας σε βασικό τουριστικό προορισμό καθώς επίσης και η αξιοποίηση όλων των πλεονεκτημάτων της Περιφέρειας.

Αποστολή υλικού και δηλώσεις συμμετοχής έως 7/9/23:

Υψηλάντη 1 Λαμία Τ.Κ. 35131,   τηλεφ: 22313 – 51216/ Δ/νση Δια Βίου Μάθησης,  Απασχόλησης, Εμπορίου & Τουρισμού, Υπόψη κα Μόσχου ή

Λ. Χαϊνά 93  Χαλκίδα Τ.Κ 34100, τηλ: 2221353591, Γραφείο 321,  Υπόψη κα Λιάσκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση