Ένας ξεχωριστός φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου διεξήχθη στη Μακρακώμη (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 14:13 Ένας ξεχωριστός φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου διεξήχθη στη Μακρακώμη (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 στο Δημοτικό Γήπεδο “Λεωνίδας Γιαννέλος” στην Μακρακώμη, ανάμεσα στην Α.Ε ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ 2010 - Ε.Ο ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Το δελτίο τύπου:

Έχοντας πυξίδα την προσφορά και την αλληλεγγύη, οι θεατές ανάμεσά τους μαθητές και εκπαιδευτικοί του Δήμου μας προσέφεραν χρηματική βοήθεια για να στηρίξουν έναν συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη.

Πριν την έναρξη του αγώνα έγινε ανταλλαγή  αναμνηστικών  μεταξύ της Αντιδημάρχου Αθλητισμού κας Ρήγα Λίνας και του αρχηγού της αποστολής Ενόπλων Δυνάμεων Ανθυποπλοίαρχου κου Κόκκινου Ευάγγελου αλλά και του Ανώτατου Διοικητή Φρουράς Λαμίας Ταξίαρχου κου Κατσαρά Ευάγγελου

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες τόσο προς τις δυο ομάδες για την αποδοχή της πρόσκλησης αλλά και προς όλους  όσους παρευρέθηκαν και στηρίξανε τον φιλανθρωπικό μας αγώνα.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση