Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία: Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του 2024

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 11:40 Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία: Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του 2024

Καλούνται τα μέλη να ενισχύσουν την προσπάθεια των Τμημάτων…

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου η έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου μέσω τηλεδιάσκεψης, κάνοντας χρήση της πλατφόρμας zoom, κατά την οποία συζητήθηκε κι εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του σωματείου για το έτος 2024 που ήταν και το ένα από τα δύο θέματα της ημερησίας διάταξης (το άλλο θέμα ήταν η ενημέρωση των μελών για ζητήματα που αφορούν το σωματείο).

Λόγω έλλειψης απαρτίας διεξήχθη η επαναληπτική με τα παρόντα μέλη. Ο προεδρεύων, βάσει καταστατικού, της Γενικής Συνέλευσης και Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νικόλαος Τσιλαλής τόνισε ότι ο προϋπολογισμός για το 2024 είναι ανεβασμένος κατά 50% σε σχέση με αυτόν του 2023, κι αυτό οφείλεται κατά βάση στις αυξημένες υποχρεώσεις που έχουν τα τμήματα για το νέο έτος. 

Ακολούθως τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. αναφέρθηκαν ότι το κυριότερο πρόβλημα είναι η δύσκολη οικονομικά συγκυρία που εξακολουθεί να βιώνει η κοινωνία μας, καλώντας ταυτόχρονα όλους που ανήκουν στην οικογένεια που λέγεται ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 να ενισχύουν με την παρουσία τους τις προσπάθειες των τμημάτων μας, ενώ το λόγο πήραν τα περισσότερα από τα συμμετέχοντα μέλη του σωματείου τα οποία συνεχάρησαν το νέο Δ.Σ. για τις μέχρι σήμερα προσπάθειές του, αλλά και για τη συνεχή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο σωματείο, ευχήθηκαν για τις επερχόμενες γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ  όλοι έδωσαν ραντεβού για την επόμενη έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα ημερησίας διάταξης τον οικονομικό απολογισμό για το έτος 2023 που θα πραγματοποιηθεί εντός του πρώτου δεκαημέρου του Φεβρουαρίου. Επίσης ενημερώθηκαν τα μέλη ότι μέχρι την 28 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσουν τα ημερολόγια του σωματείου τα οποία θα διατίθενται με αντίτιμο 5 €.

"Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει και δημόσια τα μέλη του σωματείου που συμμετείχαν στην έκτακτη Γενική συνέλευση".

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση