ΠΑΣ Λαμία: Απέναντι στον Άρη θέλει να σπάσει το αρνητικό σερί

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 15:06 ΠΑΣ Λαμία: Απέναντι στον Άρη θέλει να σπάσει το αρνητικό σερί

Με απουσίες αλλά και νέα πρόσωπα στ Κλεάνθης Βικελίδης, η ομάδα του Βόκολου…

Το παιχνίδι της Λαμίας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον Άρη, ανοίγει σήμερα στις 17:00’ την αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου καλείται να σπάσει το αρνητικό σερί ηττών αλλά και κακών εμφανίσεων, σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της Super League στην οποία δεν έχει και την καλύτερη δυνατή παράδοση με τρεις ήττες σε πέντε παιχνίδια. Υπάρχουν όμως και οι ισοπαλίες με 1-1 και 0-0 στο πρωτάθλημα, χωρίς να υπολογίζουμε την λευκή ισοπαλία στο Κύπελλο που της χάρισε ουσιαστικά την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης (21-22).

Από εκείνη βέβαια την ομάδα του Γρηγορίου υπάρχουν μόνο οι Τζανδάρης, Τσούκαλος και Νούνιες (επιστρέφει από τον τραυματισμό του), καθώς ο Σαραμαντάς είναι τραυματίας και ο Τζανετόπουλος (που είχε βάλει και το γκολ στη ρεβάνς στο ΔΑΚΛ που έδωσε την πρόκριση) είναι τιμωρημένος. Να σημειώσουμε μάλιστα για τον «αρχηγό» της ομάδας ότι είναι το πρώτο παιχνίδι που χάνει, μετά από ένα σερί 14 αγώνων από τους οποίους δεν έλειψε λεπτό.

Για τον Άρη τώρα, της δεύτερης θητείας του Μάντζιου, δεν έχει καμία σχέση με τότε, ούτε καν με την ομάδα την περσινή. Για αυτό σωστά αναφέρεται ότι δεν παίζει μπάλα η ιστορία αλλά κάθε φορά είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι που ξεκινά από το 0-0.

Στον πρώτο γύρο η Λαμία είχε επικρατήσει μετά από καλή εμφάνιση με σκορ 1-0 (38’ Καρλίτος) και τότε είχε παραιτηθεί ο Αποστόλης Τερζής.

Οι Λαμιώτες πρέπει και θέλουν να διασκεδάσουν το κακό σερί με μια πειστική εμφάνιση ομάδας που διεκδικεί 6αδα. Κανείς δεν θα πρέπει να ξεχνά επίσης ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και με 16 βαθμούς δε σώθηκε κανείς!

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Βόκολος έχει ακόμη τις απουσίες, Σαντάνα, Μαρτίνεθ και Λόνγκο σε σχέση με το προηγούμενο ματς ενώ βλέπουμε για πρώτη φορά και το νεαρό επιθετικό Αλέξανδρο Τερεζίου. Αναλυτικά η 22αδα:

Νάγκι, Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τζανδάρης, Σίντκλεϊ, Παπαδόπουλος, Αμαράλ, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Βασιλαντωνόπουλος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μάλτσι, Τσιλούλης, Στάνκο, Καρλίτος, Τόσιτς, Ακούνια, Κοντονίκος, Τσούκαλος, Τερεζίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση