Εθνική ομάδα για Καραγιάννη, Σταφυλά & Μπακαλέξη!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 11:12 Εθνική ομάδα για Καραγιάννη, Σταφυλά & Μπακαλέξη!

Στις 28 & 29 Ιανουαρίου διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου νέων/νεανίδων στο Μαρούσι της Αττικής!

Εκεί συμμετείχε η ομάδα της Λαμίας, Black Belt Academy πετυχαίνοντας να είναι η ομάδα με τις περισσότερες διακρίσεις!

Πιο συγκεκριμένα, οι αθλητές/τριες Καραγιάννη Π. και Σταφυλά Γ. κατέκτησαν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ ο Μπακαλέξης Γ. στέφθηκε δευτεραθλητής Ελλάδος.

Έτσι και οι τρεις έγιναν μέλη της Εθνικής Ομάδας της Ελλάδας στο Jiu-Jitsu.

Παράλληλα οι Γιαταγάνα Θ., Κωστόπουλος Ι. και Μπονάκης Μ. κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στην φάση των ρεπασάζ, ενώ πέτυχαν νίκες χάνοντας στα ημιτελικά οι Βούτσινος Π., Ασίκη Π. και Ζιάκας Σ.

Με την ομάδα της ΒΒΑ αγωνίστηκαν και οι αθλητές της Μυκόνου Χανιώτη Μ., Κονταράτος Ι. και Κονταράτου Χ., που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η BlackBeltAcademy, υπό την καθοδήγηση του προπονητή της Εθνική Ομάδας Ευάγγελου Μουμτζή, διατηρείται στην κορυφή του Ελληνικού Ζίου-Ζίτσου τα τελευταία 7 έτη, βοηθώντας την εισαγωγή των νέων αθλητών στην εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια της χώρας. 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση