Αυτή είναι η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία με ΠΑΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017 08:35 Αυτή είναι η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία με ΠΑΟ

Τα αστυνομικά μέτρα που θα ισχύσουν πριν, κατά τη διάρκεια και το τέλος του μεγάλου αγώνα.

Περισσότερα από 4.000 φίλαθλοι αναμένεται να κατακλύσουν το ΔΑΚ Λαμίας για τη μεγάλη αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, ανάμεσα σε ΠΑΣ Λαμία και Παναθηναϊκό (21/10, ώρα 20:30).

Το όνομα του αντιπάλου, προσέλκυσε σαφώς περισσότερο κόσμο και μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής τα 3.000 εισιτήρια που είχε δικαίωμα να εκδώσει η κυανόλευκη ΠΑΕ εξαντλήθηκαν! Επίσης μέχρι 1.000 είναι οι κάρτες διαρκείας και 110 οι επίσημες προσκλήσεις που θα μοιραστούν και σε εκπροσώπους του Παναθηναϊκού. Σημειώνουμε επίσης ότι 400 εισιτήρια προσφέρθηκαν σε μεμονωμένους φίλους του ΠΑΟ, που θα εισέλθουν από τη θύρα 4 και θα καθίσουν στην κερκίδα 8, σύμφωνα με τα μέτρα αστυνόμευσης που εξέδωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Οι υπόλοιποι φίλαθλοι και κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και προσκλήσεων θα εισέρθουν από τη θύρα (Θ2), οι φίλαθλοι που διαθέτουν εισιτήριο, για όλες τις κερκίδες από τις θύρες (Θ2 & Θ3), ενώ από την θύρα (Θ1) θα εισέλθουν οι δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι Τύπου, τα διαπιστευμένα μέλη των στατιστικών εταιρειών για τη συγκεκριμένη αθλητική αναμέτρηση, καθώς επίσης και κάθε άλλο δικαιούμενο πρόσωπο, το οποίο θα πρέπει να φέρει ειδική διαπίστευση εισόδου και να περιλαμβάνεται στην ονομαστική λίστα.

Τα αγωνιστικά μέλη των ομάδων, οι προπονητές και βοηθοί αυτών, οι θεσμικοί παράγοντες, οι διαχειριστές της αθλητικής εγκατάστασης, οι διαιτητές, οι αστυνομικές δυνάμεις και το λοιπό προσωπικό συναρμόδιων Υπηρεσιών και φορέων, θα εισέλθουν από την είσοδο των αθλητών, που υφίσταται στη βόρεια πλευρά του Σταδίου (έναντι Δημαρχείου). Όλοι οι παραπάνω υποχρεούνται να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και το ΑΜΚΑ.

Οι θύρες θα ανοίξουν τουλάχιστον δύο ώρες πριν το παιχνίδι στις 18:30.

Η αποστολή

Και ενώ υπάρχει σημαντική αγωνία για το 2ο επίσημο τεστ του ΠΑΣ Λαμία, ως πραγματικός οικοδεσπότης μέσα στο σπίτι του, κανείς δεν ξεχνά το επίσης δύσκολο αγωνιστικό κομμάτι απέναντι σε μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας, τον Παναθηναϊκό.

Το θέμα ψυχολογία είναι το βασικό στοιχείο προκειμένου οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ να θυμηθούν τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους, που τους εξασφάλισαν τη μέχρι τώρα συγκομιδή βαθμών, αλλά και τις εξαιρετικές κριτικές κόντρα στους άλλους δύο μεγάλους του Λεκανοπεδίου, Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Για την αποστολή με τους «πράσινους» μετά το πέρας της απογευματινής προπόνησης της Παρασκευής ο κ. Τεννές επέλεξε τους παρακάτω: Παπαδόπουλο, Πίτκα, Αναστασιάδη, Κουκόλη, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλο, Παντελιάδη, Κουτρομάνο, Παπαργυρίου, Ομο, Μπλάζιτς, Καραγιάννη, Λινάρδο, Πίτι, Ακόστα, Βάντερσον, Τσούκαλο, Κρισάντους και Ντακόλ.

Υποχρεωτικά απόντες είναι οι, Βουό (τραυματίας) και Αναστασόπουλος (τιμωρημένος).

Στους αρχικά 19 της Λαμίας, ο Παναθηναϊκός του Μαρίνου Ουζουνίδη ανακοίνωσε 20αδα για το ταξίδι στη Λαμία: Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Ρέις, Δώνης, Καμπέσας, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Μόλινς, Πίσπας.

Οι Τσάβες, Τζανδάρης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Λουτσιάνο έκανε θεραπεία και ο Μολέντο αποφόρτιση.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΣ Λαμία: "Sold out" τα εισιτήρια για αύριο με Παναθηναϊκό

Προσαρμοσμένη αναζήτηση