Τι είπαν Σταυρογιάννης - Γαβρόγλου στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018 20:21 Τι είπαν Σταυρογιάννης - Γαβρόγλου στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)

«Η Αυτοδιοίκηση είναι ο εκφραστής των τοπικών αναγκών και της προοπτικής της κοινωνίας», τόνισε ο Νίκος Σταυρογιάννης στον Υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου.

Σε φιλικό κλίμα και με προοπτική το μέλλον, ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης υποδέχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (10/8) στο γραφείο του τον Υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, ο οποίος συνοδευόταν από τον ειδικό σύμβουλό του Παντελή Κυπριανό.

Στη συζήτηση που ακολούθησε ο κ. Σταυρογιάννης αναγνώρισε τους διακριτούς ρόλους πολιτείας και αυτοδιοίκησης, καταθέτοντας τις δικές του απόψεις γύρω από την ίδρυση Πανεπιστημίου Στερεάς, σεβόμενος συγχρόνως τους σχεδιασμούς του Υπουργείου για τις μεταρρυθμίσεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με προοπτική της ανάπτυξής της στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης στην τοποθέτησή του επισήμανε πως: «Από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα, ήμουν και εξακολουθώ να είμαι φανατικός υποστηρικτής της ύπαρξης και λειτουργίας Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας.Η Στερεά Ελλάδα αξίζει, δικαιούται και έχει όλες τις δυνατότητες να υποστηρίξει το δικό της Πανεπιστήμιο.

Σε κάθε περίπτωση,  και αφού φαίνεται ότι οι αποφάσεις έχουν ήδη ληφθεί, θα  είμαστε πάντα έμπρακτα αρωγοί και ενεργοί υποστηρικτές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.Η Αυτοδιοίκηση είναι ο εκφραστής των τοπικών αναγκών και της προοπτικής της κοινωνίας. Εμείς επενδύουμε στη γνώση, στην έρευνα, στα νέα μυαλά και αυτό δεν θα αλλάξει με κανένα νόμο.»

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα της τοποθέτησης του κ. Σταυρογιάννη (αναλυτικό ρεπορτάζ για τις θέσεις Γαβρόγλου - Υπουργείου σε νέα ανάρτηση):

Να σημειώσουμε ότι στο τραπέζι ήταν και η αρμόδια αντιδήμαρχος Βίβιαν Αργύρη με τη κουβέντα να επεκτείνετε και σε άλλα θέματα που αφορούν την εκπαίδευση στη Λαμία, όπως η δρομολόγηση ίδρυσης Πειραματικού Γυμνασίου και Λυκείου στη Λαμία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com