Τρεις ανήλικοι είχαν ρημάξει τα περίπτερα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018 10:32 Τρεις ανήλικοι είχαν ρημάξει τα περίπτερα

Συνελήφθησαν για 14 κλοπές και μία απόπειρα – Χειροπέδες και στις μανάδες τους…

Συνελήφθησαν, το πρωί της Παρασκευής (28-09-2018) στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, τρεις (3) ανήλικοι Έλληνες Ρομά, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπές από περίπτερα, σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς συνελήφθησαν και οι αντίστοιχες μητέρες τους για παραμέληση της εποπτείας τους.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, τα σε βάρος τους στοιχεία προέκυψαν μετά από κάποιες τελευταίες κλοπές που διαπράχθηκαν μεταξύ 27 & 28-09-2018 σε παιγνιομηχανές και ψυγεία έξω από τα περίπτερα.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δύο εκ των ανηλίκων, το χρονικό διάστημα από 31-08 έως και 28-09-2018, εμπλέκονται σε τουλάχιστον 14 κλοπές και 1 απόπειρα κλοπής, ενώ για τον τρίτο ανήλικο, διαπιστώθηκε η εμπλοκή του, στην κλοπή που διαπράχθηκε την 27-09-2018.

Σε όλες τις περιπτώσεις, οι κατηγορούμενοι προέβαιναν στη θραύση των κλειδαριών των κερματοδεκτών, ηλεκτρικών παιγνιομηχανών (κουρσάκια) που διέθεταν οι εν λόγω επιχειρήσεις, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά σε κέρματα, ενώ επίσης παραβίαζαν τις κλειδαριές από τα ψυγεία αυτών και αφαιρούσαν τρόφιμα (γλυκά και παγωτά), αναψυκτικά κ.α.

Σημειώνεται ότι οι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει στο παρελθόν και πάλι τις Διωκτικές Αρχές για συναφή αδικήματα.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση