Με ποιον έδωσε τα χέρια ο Κώστας Κερπινιώτης;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018 07:55 Με ποιον έδωσε τα χέρια ο Κώστας Κερπινιώτης;

Ήρθε ο Οκτώβριος και ο προεκλογικός πυρετός ανεβαίνει, ειδικά από τη στιγμή που οι βασικοί διεκδικητές δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα τις υποψηφιότητες τους.

Αυτό το ρευστό τοπίο στις υποψηφιότητες των επικεφαλής, σαφώς επηρεάζει και τις επιλογές των συμβούλων είτε πρόκειται για Περιφερειακούς, είτε για Δημοτικούς Συμβούλους.

Το όνομα του Κώστα Κερπινιώτη βρέθηκε στο κάδρο της «υποψηφιολογίας» από νωρίς, αποτέλεσμα της πληθωρικής παρουσίας του στα δημοτικά δρώμενα και της ευθύτητας του χαρακτήρα του. Παρά τις «σειρήνες» για μεταγραφή του στην Περιφέρεια, εκείνος σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε τα χέρια με τον Θύμιο Καραΐσκο - που δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την υποψηφιότητά του - διεκδικώντας εκ νέου θέση στο δημοτικό συμβούλιο.

Η συγκεκριμένη κίνηση έχει τη σημειολογία της για αυτό και την αναφέρουμε, καθώς το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον εστιάζεται στο πώς θα διαμορφωθεί το πεδίο της αναμέτρησης. Η παρουσία Κερπινιώτη στο συνδυασμό Καραΐσκου, πιθανόν να αποκλείει άλλα ονόματα με τα οποία ο νυν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος δε θα ήθελε να βρεθεί ξανά στην ίδια αυτοδιοικητική ομάδα.

Ο Μάιος βέβαια μπορεί να είναι ακόμη μακριά και ο μακρύς χειμώνας να δίνει το περιθώριο για πολλές ακόμη συζητήσεις, συμφωνίες και διαφωνίες, ωστόσο οι σημαντικότερες αποφάσεις θα έχουν παρθεί μέσα στο Φθινόπωρο, για να μην πούμε μέσα στον Οκτώβριο. Ίδωμεν…

Προσαρμοσμένη αναζήτηση