Φθιώτιδα: Βρέθηκε νεκρός ο βοσκός που αγνοούνταν στην Όθρυ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 16:54 Φθιώτιδα: Βρέθηκε νεκρός ο βοσκός που αγνοούνταν στην Όθρυ

Σε γκρεμό, στη θέση «Περδικόβρυση» ανάμεσα στα χωριά Παλαιοκερασιά και Σπαρτιά, εντοπίστηκε νεκρός από αστυνομικούς του ΑΤ Στυλίδας και τον σκύλο της 7ης ΕΜΑΚ ο άτυχος 73χρονος βοσκός από τον Αλμυρό που αγνοούνταν στο βουνό της Όθρυς από το περασμένο Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, την ημέρα που έπληξε την Κεντρική Ελλάδα ο μεσογειακός κυκλώνας «Ζορμπάς».

Ο άτυχος κτηνοτρόφος, που ήταν πατέρας του Αντιδήμαρχου Πολεοδομίας & Τεχνικών Έργων του Δήμου Αλμυρού, Κώστα Νικοβιώτη, φαίνεται ότι αποπροσανατολίστηκε από την ομίχλη και κάποια πτώση σε άγνωστο μονοπάτι, στάθηκε μοιραία.

Ο 73χρονος είχε μεταβεί το βράδυ του Σαββάτου στο βουνό μαζί με έναν εργάτη για να τακτοποιήσει τα ζώα του και έκτοτε είχαν εξαφανιστεί τα ίχνη του, ενώ ο εργάτης επέστρεψε κανονικά στον Αλμυρό.

Στις έρευνες εκτός από τους Πυροσβέστες, συμμετείχαν και αστυνομικοί από Αλμυρό και Στυλίδα, ενώ τις προηγούμενες ημέρες στην επιχείρηση εντοπισμού του είχαν πάρει μέρος και πολλοί εθελοντές.

Για την ανάσυρση του άτυχου κτηνοτρόφου από το απόκρημνο μέρος όπου βρέθηκε, κινητοποιήθηκε η Ορειβατική Ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ.

Διαβάστε επίσης: Χτενίζουν» μέσα στην ομίχλη την Όθρυ για τον αγνοούμενο βοσκό

Προσαρμοσμένη αναζήτηση