Βρέθηκε μετά από τέσσερις ημέρες ο 72χρονος από την Πτελέα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 08:12 Βρέθηκε μετά από τέσσερις ημέρες ο 72χρονος από την Πτελέα

Εντοπίσθηκε στην πρωτεύουσα και επιστρέφει σπίτι του...

Με το λεωφορείο της γραμμής Αθήνα - Λαμία, επιστρέφει στο σπίτι του ο 72χρονος που εξαφανίσθηκε το πρωί της Πέμπτης 11 Οκτωβρίου στην Πτελέα του Δήμου Μακρακώμης.

Μετά από κινητοποίηση της Αστυνομίας ο ηλικιωμένος που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, εντοπίσθηκε στην πρωτεύουσα, όπου είχε φτάσει πάλι με λεωφορείο.

Ωστόσο μέχρι να εντοπισθεί και να σιγουρευτούν  οι δικοί του ότι είναι καλά στην υγεία του, πέρασαν αρκετά 24ωρα αγωνίας.

Αρχικά μάλιστα όλοι σκεφτόντουσαν ότι ο ηλικιωμένος είχε πάθει κάτι κακό κοντά στο σπίτι του, για αυτό και αστυνομικοί, πυροσβέστες και εθελοντές, «χτένισαν» την περιοχή δίπλα στο δρόμο και μέχρι το ποτάμι όπου ο ηλικιωμένος συνήθιζε να κάνει την βόλτα του.

Τελικά την Παρασκευή το μεσημέρι, οι έρευνες του ΑΤ Σπερχειάδας έφεραν την πληροφορία ότι ο ηλικιωμένος επιβιβάστηκε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καρπενησίου για Αθήνα και έκτοτε οι αναζητήσεις επικεντρώθηκαν στην πρωτεύουσα.

Τελικά το πρωί της Δευτέρας (15/10) στις 10:00’ ο 72χρονος πήρε το λεωφορείο της επιστροφής, ενώ στη Λαμία θα βρίσκεται ο αδερφός του για να τον συνοδεύσει στο σπίτι του στην Πτελέα.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση