Λαμία: «Πράσινο φως» για να πληρωθούν οι σχολικές καθαρίστριες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 11:33 Λαμία: «Πράσινο φως» για να πληρωθούν οι σχολικές καθαρίστριες

Λύση στο πρόβλημα της καθυστέρησης στη μισθοδοσία των σχολικών καθαριστριών δίνει ο Δήμος Λαμιέων.

Μετά από αναμόρφωση του προϋπολογισμού που πέρασε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και με σχετική εισήγηση που πήρε και πάλι το «πράσινο φως» από όλους τους συμβούλους, θα προχωρήσει άμεσα η καταβολή των δύο πρώτων μηνών (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος), προκειμένου να διευκολυνθούν οι άνθρωποι που εργάζονται με σύμβαση του ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

Ο Δήμος Λαμιέων είναι από τους λίγους Δήμους που έχει σχολικές καθαρίστριες που έχουν υπογράψει σύμβαση και εδώ κι αρκετό διάστημα περιμένει το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης να φανεί συνεπές και να καταθέσει τα εντάλματα πληρωμής προς τις Σχολικές Επιτροπές του.

Δυστυχώς παρά τις διαβεβαιώσεις του Ιδρύματος, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμη με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να παραμένουν απλήρωτοι με ότι αυτό συνεπάγεται για τις οικογένειές τους.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την αρμόδια Αντιδήμαρχο Παιδείας Βίβιαν Αργύρη μας διαβεβαίωσε ότι πολύ σύντομα θα μπορέσουν να διεκπεραιώσουν τις πληρωμές με τη δική τους πρωτοβουλία, κάτι που έχουν κάνει και στο παρελθόν διαπιστώνοντας τις σημαντικές καθυστερήσεις του υπεύθυνου φορέα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση