Ο Φάνης Σπανός με τους κουμπάρους του για ψώνια στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018 08:31 Ο Φάνης Σπανός με τους κουμπάρους του για ψώνια στη Λαμία!

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης άφησε για λίγο τα προεκλογικά και χαλάρωσε με τους φίλους του στη Φθιωτική πρωτεύουσα.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, αποκάλυψε τους ισχυρούς δεσμούς του νυν Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Φάνη Σπανού με τη Λαμία.

Το μεσημέρι της Κυριακής (30/12) τον συναντήσαμε στην αγορά της Φθιωτικής πρωτεύουσας, μαζί με τον Λαμιώτη κολλητό του φίλο από το Πανεπιστήμιο, μηχανικό Τριαντάφυλλο Παναγιωτόπουλο, έχοντας στο πλάι  τις γυναίκες τους, Μαρία Αναστασίου και Μαργαρίτα Δημοπούλου αντίστοιχα.

Τα δυο ζευγάρια συνδέει στενή φιλία χρόνων και είπαν να τη δέσουν και με κουμπαριά. Έτσι ο Φάνης βάφτισε τη μικρή κόρη του Τριαντάφυλλου, η οποία είναι μόλις 15 μηνών, και ακούει στο όνομα Ελπίδα.

Στη Λαμία και τη Φθιώτιδα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης βρισκόταν συχνά – πυκνά για να βλέπει τους φίλους του και πριν την ανάμειξή του με την Αυτοδιοίκηση, όταν οι επαγγελματικές και λοιπές υποχρεώσεις του το επέτρεπαν.

Αν και οι μέρες που διανύουμε είναι προεκλογικές ο Φάνης Σπανός, πάντα με το χαμόγελο που συνοδεύει τα λόγια του, αρκέστηκε μέσα από το LamiaReport να στείλει μόνο τις ευχές του για τον ερχομό του νέου έτους, παραπέμποντας στο αμέσως επόμενο διάστημα για ανακοινώσεις περί υποψηφίων. «Η σημερινή εξόρμηση έχει να κάνει αποκλειστικά με τα δώρα για την αγαπημένη μου βαφτιστήρα...Τα υπόλοιπα τα λέμε μετά τις γιορτές. Εύχομαι σε όλον τον κόσμο ο ερχομός του 2019 να του φέρει αυτό που επιθυμεί. Έχοντας υγεία ο καθένας και η καθεμία ξεχωριστά να βρουν μέσα τους την ελπίδα για να κάνουμε τον τόπο όπου θα ζήσουν τα παιδιά μας καλύτερο και πιο ασφαλή. Καλή Χρονιά!».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση