Λαμία: Μάχη για να κρατηθούν «καθαροί» οι δρόμοι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2019 14:36 Λαμία: Μάχη για να κρατηθούν «καθαροί» οι δρόμοι

Μπορεί να καθυστέρησε να χτυπήσει το κύμα κακοκαιρίας τη Φθιώτιδα και τη Λαμία, ωστόσο η χιονόπτωση είναι ιδιαίτερα έντονη από τις 12 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις του συνεργάτη μας Κώστα Λούτα ο κύριος πυρήνας του ψύχους έχει «ραντεβού» με τη Φθιωτική πρωτεύουσα μεταξύ 3:00’ και 6:00’ μμ.

Τα συνεργεία του Δήμου Λαμιέων, αξιοποιώντας τη χθεσινή ύφεση του φαινομένου «καθάρισαν» όλη την πόλη, ενώ συνεχίζουν να παρεμβαίνουν και κατά τη διάρκεια της χιονόπτωσης. Σε περίπτωση που έχετε κάποιο πρόβλημα στη γειτονιά σας μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο της Πολίτικης Προστασίας 22310 22202.

Δείτε το παρακάτω βίντεο από την Λαμία πριν και μετά την έναρξη της χιονόπτωσης και συνεργεία του Δήμου Λαμιέων να επιχειρούν:

Σύμφωνα με τα μέχρις στιγμής δεδομένα η χιονόπτωση είναι ιδιαίτερα έντονη τόσο στο κέντρο της πόλης, όσο και στα νότια προάστια, ενώ ο περιφερειακός δρόμος για Δομοκό άρχισε να πιάνει χιόνι στο ύψος της Ξηριώτισσας.

Αλάτι μπορείτε να προμηθευτείτε από την κεντρική αποθήκη του Δήμου στη συμβολή των οδών Κύπρου και Κραβαρίτου 3, στη Λαμία.

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν τις επόμενες πολλές ώρες, ο Δήμος Λαμιέων ενημερώνει ότι ανοικτή θα παραμείνει η θερμαινόμενη αίθουσα στο Α' και Β' ΚΑΠΗ επί της οδού Αντιγόνης & Ομήρου, παραπλεύρως του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 22611.

Τέλος τις επόμενες ώρες σε περίπτωση χιονόπτωσης ο Δήμος Λαμιέων συστήνει:

- Να αποφεύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις.
- Να κινείστε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με αντιολισθητικές αλυσίδες για να μην παρεμποδίζεται η κυκλοφορία, να διευκολύνεται η διέλευση των οχημάτων πολιτικής προστασίας και να μην προκληθούν ατυχήματα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση