Φθιώτιδα: «Θέλω να τον τιμωρήσετε να μην έλθει ξανά πάνω μου...» - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Μαΐου 2019 13:25 Φθιώτιδα: «Θέλω να τον τιμωρήσετε να μην έλθει ξανά πάνω μου...» - ΒΙΝΤΕΟ

Τα σκαλιά του δικαστηρίου ανέβηκε πριν από λίγο ο 74χρονος που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια σε κορίτσι με νοητική στέρηση....

Απολογείται αυτή την ώρα σε Ανακρίτρια και Εισαγγελέα ο ηλικιωμένος από χωριό της Ανατολικής Φθιώτιδας ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, για κατάχρηση σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση σε βάρος της 23χρονης κοπέλας που είναι ΑμεΑ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το κοριτσάκι που είναι μάλιστα και μαθήτρια Α' Λυκείου σε ειδικό σχολείο, συγκλονίζει μετά όσα φέρεται να έχει καταθέσει για το μαρτύριο που ζούσε.

«Θέλω να τον τιμωρήσετε και να τον φοβίσετε για να μην έλθει ξανά πάνω μου και θα ησυχάσω μετά...», είπε χαρακτηριστικά το κορίτσι που είναι ΑμεΑ, λόγω νοητικής στέρησης.

Όπως είναι φυσικό η τοπική κοινωνία στην ανατολική Φθιώτιδα είναι σοκαρισμένη, αφού οι κάτοικοι της περιοχής δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο ηλικιωμένος συγχωριανός τους έφτασε σε αυτό το σημείο. Να εκμεταλλευτεί δηλαδή με τον χειρότερο τρόπο τη νοητική στέρηση του κοριτσιού για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Το 23χρονο κορίτσι διαμένει σε χωριό της Ανατολικής Φθιώτιδας με τον πατέρα, την 25χρονη αδελφή της, που είναι επίσης ΑμεΑ και την 81χρονη γιαγιά που έχει και την επιμέλεια των κοριτσιών.

Όπως φέρεται να κατήγγειλε η γιαγιά, αλλά και ένας θείος των κοριτσιών, ο 74χρονος γείτονας εκμεταλλευόμενος την αδυναμία της 23χρονης, η οποία έχει νοητική στέρηση, ασελγούσε σε βάρος της, κατ' εξακολούθηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το μαρτύριο του άτυχου κοριτσιού φέρεται να ξεκίνησε από το καλοκαίρι του 2017.

Δείτε το βίντεο με την προσαγωγή του 74χρονου στα Δικαστήρια Λαμίας:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση