Τρεις θέσεις εργασίας από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας – Ευρυτανίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 18:53 Τρεις θέσεις εργασίας από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας – Ευρυτανίας

Προκήρυξη πρόσληψης Εργατοτεχνικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση του έργου «Σωστικές ανασκαφές σε περιοχές αρμοδιότητας της ΕΦΑ Φθιώτιδας και Ευρυτανίας» απολογιστικά και με αυτεπιστασία από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας, ανακοίνωσε με ημερομηνία 31/7/2019, η Υπηρεσία.

Πρόκειται για ανασκαφική διερεύνηση οικοπέδων ιδιωτών στη πόλη της Αταλάντης του Δήμου Λοκρών, με χρονική διάρκεια έως 31-12-2019 και αφορά τρία (3) άτομα ΥΕ εξειδικευμένοι εργάτες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας κατά τις ώρες 09:00 με 14:00 στη διεύθυνση:

Καραμανλή και Ζαφείρη 1 Τ.Κ. 351 00 Λαμία,

εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών και συγκεκριμένα από 01/08/2019 έως 7/08/2019.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com