Πρώτη ημέρα επισκέψεων του Γιάννη Οικονόμου στους Δήμους της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 12:14 Πρώτη ημέρα επισκέψεων του Γιάννη Οικονόμου στους Δήμους της Φθιώτιδας

Σε Δομοκό και Λαμία…

Τον κύκλο επισκέψεων στις έδρες των επτά δήμων της Φθιώτιδας άνοιξε τη Δευτέρα (7/10) ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Οικονόμου.

Οι πρώτες συναντήσεις έγιναν στα Δημαρχεία Λαμίας και Δομοκού οπού είχε συναντήσεις με τους Δημάρχους Θύμιο Καραΐσκο και Χαράλαμπο Λιόλιο αντίστοιχα και τους συνεργάτες τους.

Κατά τη συνάντηση με το Δήμαρχο Λαμιέων και τους αντιδημάρχους κα Ποντίκα και κ.κ. Σταυρογιάννη, Κυρίτση , Φώσκολο και Μουστάκα, συζητήθηκαν οι προτεραιότητες και ο στρατηγικός προσανατολισμός του Δήμου Λαμιέων και συμφωνήθηκαν κοινές δράσεις γύρω από ουσιαστικά ζητήματα που απασχολούν το Δήμο όπως η αξιοποίηση της ΠΕΛ, τα ιαματικά λουτρά, η αξιοποίηση των Θερμοπυλών, εγγειοβελτιωτικά έργα, το Πανεπιστήμιο κ.α.

Είχε προηγηθεί η επίσκεψη του κ. Οικονόμου στο Δήμο Δομοκού, όπου συναντήθηκε με τον κ. Λιόλιο και τους συνεργάτες του, για θέματα που έχει στο πρόγραμμά της η δημοτική αρχή.

Ο κ. Οικονόμου αναφερόμενος στην πρώτη μέρα του κύκλου συναντήσεων προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

« Όλοι οι αιρετοί εκπρόσωποι των πολιτών, βουλευτές και αυτοδιοικητικοί, οφείλουμε να συντονίζουμε τη δράση μας και να ενώνουμε τις δυνάμεις μας έτσι ώστε να διεκδικούμε και να πετυχαίνουμε αποτελέσματα για τον τόπο μας. Απαραίτητη προϋπόθεση για κάτι τέτοιο είναι η ενημέρωση για τα προβλήματα αλλά και για τις προτεραιότητες των τοπικών κοινωνιών από τις εκλεγμένες δημοτικές αρχές. Με τον κ. Καραΐσκο αλλά και με τον κ. Λιόλιο συμφωνήσαμε αυτού του τύπου οι συναντήσεις  εργασίας να έχουν έναν τακτικό περιοδικό χαρακτήρα προκειμένου να εξασφαλίζουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.»

Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου με τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων Γιάννη Συκιώτη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση