Συνάντηση Χατζηδάκη με τους Συντονιστές Αποκεντρωμένων Διοικήσεων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 15:55 Συνάντηση Χατζηδάκη με τους Συντονιστές Αποκεντρωμένων Διοικήσεων

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Υπουργός Κωστής Χατζηδάκης με τους Συντονιστές Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας, ανάμεσα τους και της Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, Νικόλαος Ντίτορας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα σχετικά με  την στήριξη για δάσωση και δημιουργία δασικών εκτάσεων, την ενίσχυση για γεωργοδασοκομικά συστήματα, την πρόληψη και αποκατάσταση ζημιών σε δάση εξαιτίας δασικών πυρκαγιών, φυσικών καταστροφών και καταστροφικών συμβάντων, την στήριξη για επενδύσεις σε δασοκομικές τεχνολογίες καθώςστη μεταποίηση, διακίνηση και εμπορία δασικών προϊόντων και τέλος την χορήγηση αντισταθμιστικής ενίσχυσης σε δασικές περιοχές του δικτυού Natura 2000.

Ο κ. Ντίτορας συμμετείχε στη συνάντηση εργασίας με την Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ζωή Φτίκα και την Αναπληρώτρια Τμηματάρχη του Δασικού Τμήματος της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών Παναγιώτα Ψάλτα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση