Συνελήφθη στη Θήβα να οδηγεί κλεμμένο τζιπ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 12:32 Συνελήφθη στη Θήβα να οδηγεί κλεμμένο τζιπ

Κοντά σε κύκλωμα που κλέβει αυτοκίνητα η ΕΛΑΣ…

Στην Θήβα εντοπίστηκε από την Ελληνική Αστυνομία το τζιπ  μάρκας Ford Kuga που είχε κλαπεί από την οδό Αλφειού 3 στα Βριλήσσια.

Σύμφωνα με το Vrilissianews, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ο άνδρας που το οδηγούσε, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς. Μάλιστα κατηγορείται και για απείθεια καθώς δε συμμορφώθηκε στα σήματα των αστυνομικών για έλεγχο.

Έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ ΑΣ εκτιμούν πως μετά τη σύλληψη είναι θέμα χρόνου η εξάρθρωση της σπείρας που κλέβει αυτοκίνητα όχι μόνο από τα Βριλήσσια αλλά και από άλλες περιοχές των Β. Προαστίων.

Οι κακοποιοί κατάφεραν να αρπάξουν το όχημα που ήταν παρκαρισμένο στον δρόμο χωρίς να το παραβιάσουν. Είχαν στην διάθεσή τους  ειδική ηλεκτρονική συσκευή που ξεκλειδώνει τα οχήματα (jammer system) χωρίς να αφήνει ίχνη παραβίασης.

Οι δράστες εκτιμάται πως είχαν παρατήσει το τζιπ για μια ημέρα και στη συνέχεια το πήραν προκειμένου να το οδηγήσουν σε μάντρα για να γίνει ανταλλακτικά.

Όμως αυτή τη φορά οι αστυνομικοί όχι μόνο τους πρόλαβαν αλλά βρίσκονται κοντά στην εξάρθρωση ενός μεγάλου κυκλώματος κακοποιών.

Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση