Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς έκοψε την πίτα της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 17:49 Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς έκοψε την πίτα της

Ανήμερα της μεγάλης - για την Παιδεία - γιορτής των Τριών Ιεραρχών…

«Χρόνια Πολλά και καλή φώτιση σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, στις διοικητικές υπηρεσίες και την πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ.» ήταν η ευχή της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας Ελένης Μπενιάτα, στην εκδήλωση κοπής της Αγιοβασιλόπιτας της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

Η εκδήλωση έγινε ανήμερα της ημέρας των Θρησκευτικών Πατέρων και Προστατών της Εκπαίδευσης, Αγίων Τριών Ιεραρχών, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, στα Γραφεία της Π.Δ.Ε. στη Λαμία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Λαμιέων Αθανάσιος Παπαχρήστος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας Δημήτριος Φούρλας, ο Διευθυντής του Α.Τ. Λαμίας Ευάγγελος Αλεξανδρής, η πρώην βουλευτής Φθιώτιδας Ελένη Μακρή, ο Προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Φθιώτιδας Ιωάννης Μπαρμπάτσης, εκπρόσωποι των Βουλευτών της Φθιώτιδας, μαζί με το προσωπικό της Π.Δ.Ε. και του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Στερεάς Ελλάδας, «καθιστώντας την ξεχωριστή και ολόθερμη», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η κα Μπενιάτα  ευχαριστώντας θερμά όλους και τον καθένα ξεχωριστά.

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση