Παραβάσεις κορωνοϊού: Σταθερά μειώνεται ο αριθμός σε όλη τη χώρα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020 18:49 Παραβάσεις κορωνοϊού: Σταθερά μειώνεται ο αριθμός σε όλη τη χώρα

Από την Πέμπτη το πρωί μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 24 Απριλίου…

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό την Πέμπτη 23 Απριλίου, για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας, βεβαιώθηκαν 2 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια, ως ακολούθως:

• 11 στην Αττική,

•   8 στην Κεντρική Μακεδονία και

•   1 στη Θεσσαλονίκη.

Για τις παραβάσεις αυτές επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ και αφαιρέθηκαν τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

Επιπλέον για την Παρασκευή 24 Απρίλιου και από τις 6:00’ το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι βεβαιώθηκαν σε όλη την επικράτεια 18 παραβάσεις για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας και αναλυτικά:

• 13 στην Αττική,

•   2 στην Κεντρική Μακεδονία

•   2 στη Δυτική Ελλάδα και

•   1 στη Θεσσαλία.

Για τις παραβάσεις αυτές  επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 8 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 1.117 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 720 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

Επιπλέον για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν την Πέμπτη, 1.175 παραβάσεις  σε όλη την επικράτεια 39 στη Στερεά και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα, ενώ για το διάστημα που σημειώνουμε πιο πάνω την Παρασκευή σημειώθηκαν άλλα 430 πρόστιμα.

Σημειώνεται ότι από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, ημερομηνία έναρξης του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 50.916 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 150 ευρώ.

Τέλος για λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ. παρά την σχετική απαγόρευση και λοιπές συναφείς περιπτώσεις, βεβαιώθηκαν 8 παραβάσεις και συνελήφθησαν ισάριθμα άτομα.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια 496 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 476 άτομα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com