Φθιώτιδα: «Να κατεβάσουν τώρα το παιδί μου από το Amber Alert»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020 09:20 Φθιώτιδα: «Να κατεβάσουν τώρα το παιδί μου από το Amber Alert»

«Το παιδί δεν είναι εξαφανισμένο, αλλά είναι με τη μητέρα του...», λέει ο πατέρας της 10χρονης Δήμητρας στο LamiaReport - Δείτε τι ισχυρίζεται ο ίδιος μπροστά στην κάμερα.

Μεγάλη αναστάτωση υπήρξε στην τοπική κοινωνία της Στυλίδας και όχι μόνο, όταν κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής, ενεργοποιήθηκε το Amber Alert  από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση της 10χρονης Δήμητρας.

Το κορίτσι βρισκόταν για ένα μεγάλο διάστημα στο Ορφανοτροφείο Θηλέων στη Λαμία, ωστόσο τον τελευταίο καιρό είχε επιστρέψει και πάλι στο οικογενειακό της περιβάλλον.

«Πως είναι δυνατόν να διασύρουν ένα 10χρονο κοριτσάκι στις τηλεοράσεις, αφού ξέρουν ότι είναι με τη μητέρα του....», λέει ο πατέρας, ο ποίος μαλιστα έχει ζητήσει από δικηγόρο να κινηθεί και νομικά για το Amber Alert, που αφορά στη 10χρονη Δήμητρα.

«Εάν ήθελαν οι Εισαγγελικές Αρχές ας ασκούσαν δίωξη για αρπάγη ανηλίκου στους γονείς και όχι να διασύρουν ένα κοριτσάκι που αύριο θα πάει πάλι στο σχολείο. Πως θα αντικρίσει τους συμμαθητές του;», έλεγε στο LamiaReport ο θείος της 10χρονης Δήμητρας.

Οι γονείς ζητούν να γίνει νέα Εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες που ζει το κοριτσάκι με τους γονείς, αφού όπως υποστηρίζουν σχεδόν ένα χρόνο τώρα το παιδί ήταν πολύ καλά μαζί τους.

Δείτε τι είπε ο πατέρας της 10χρονης Δήμητρας στο βίντεο που ακολουθεί:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση