Λαμία: Ψάχνει τον οδηγό που την πέταξε εκτός δρόμου - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Μαΐου 2020 08:32 Λαμία: Ψάχνει τον οδηγό που την πέταξε εκτός δρόμου - Δείτε εικόνες

Την πέταξε εκτός δρόμου και την εγκατέλειψε - Από τύχη δεν είχαμε σοβαρό τραυματισμό.

Το τροχαίο έγινε στις 7:00' το πρωί της Τρίτης στο ΣΣ Λιανοκλαδίου, στη νέα γέφυρα, έξω από το εργοτάξιο που βρίσκεται στην περιοχή.

Η 51χρονη οδηγός πήγαινε το πρωί στη δουλειά της από Κομποτάδες προς Λαμία. Όταν έφτασε στη νέα γέφυρα, στο ύψος του εργοταξίου, ο οδηγός ενός μαύρου Nissan Navara που κινούταν από το αντίθετο ρεύμα, προσπάθησε να στρίψει αριστερά και της έκλεισε το δρόμο.

Η οδηγός για να αποφύγει τη σύγκρουση έκανε ελιγμό με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να πέσει από ύψος περίπου πέντε μέτρων, κάνοντας τούμπες, στο σημείο βλέπετε.

 

Δυστυχώς ο οδηγός του υπαίτιου αυτοκινήτου εγκατέλειψε το σημείο και άφησε αβοήθητη την 51χρονη οδηγό, η οποία τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά, και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας.

Αν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Τροχαία είναι πολύ κοντά στον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού, η 51χρονη οδηγός παρακαλεί εάν υπάρχει κάποιος αυτόπτης μάρτυρας ή κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6934021928.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση