ΚΤΕΛ Φθιώτιδας: Νέες αλλαγές στα δρομολόγια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Μαΐου 2020 08:24 ΚΤΕΛ Φθιώτιδας: Νέες αλλαγές στα δρομολόγια

Ένα ακόμη δρομολόγιο για Αθήνα καθημερινά και έρχονται νέες αλλαγές στα δρομολόγια από τις 18 Μαΐου, που θα επιτραπεί η διανομαρχιακή κυκλοφορία των πολιτών.

Λόγω των μέτρων για την πανδημία και ειδικά το μέτρο της πληρότητας του 50% το ΚΤΕΛ Φθιώτιδας προσθέτει ένα δρομολόγιο ακόμη για Αθήνα ώστε να "μοιράζεται" το επιβατικό κοινό.
 
Εάν όλα πάνε σύμφωνα με τα όσα έχουν εξαγγελθεί η επόμενη αναπροσαρμογή αναμένεται από 18 του μήνα που θα επιτραπεί η διανομαρχιακή κυκλοφορία των πολιτών.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας:

Αγαπητοί μας πελάτες,

λόγω των μέτρων για την νόσο COVID-19 και την υποχρέωση τα λεωφορεία μας να κινούνται με πληρότητες 50% αναπροσαρμόζουμε τα δρομολόγια μας από αύριο Πέμπτη 07/05/2020 ως κάτωθι:

  • ΛΑΜΙΑ-ΑΘΗΝΑ 05:30 και 10:00 και ΑΘΗΝΑ-ΛΑΜΙΑ 11:30 και 16:15 καθημερινά
  • ΛΑΜΙΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11:00 & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΑΜΙΑ 15:30 μόνο κάθε Παρασκευή

Υπενθυμίζουμε σε όλους όσους προτίθενται να ταξιδέψουν ότι πρέπει να φέρουν μαζί τους μάσκες. Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόστιμα που θα επιβάλουν οι αρχές σε όσους δεν τηρούν τις σχετικές αποφάσεις.

Ανάλογα με τις εξελίξεις και τις οδηγίες των αρμοδίων θα αναπροσαρμόζουμε τα δρομολόγια των λεωφορείων μας αναλόγως και θα επανέλθουμε με νεότερα δελτία τύπου.
για την ΚΤΕΛ Α.Ε.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση