Σύλληψη γυναίκας για διακίνηση ναρκωτικών (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 16:45 Σύλληψη γυναίκας για διακίνηση ναρκωτικών (ΦΩΤΟ)

Αναζητείται ο αλλοδαπός συνεργός της…

Από μία τυχαία σύλληψη για κατοχή ηρωίνης ενός εξαρτημένου ατόμου τον περασμένο Απρίλιο στη Θήβα από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, η Ασφάλεια Θήβας έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης (18/6) στη σύλληψη μιας Ελληνίδας η οποία φέρεται να του είχε προμηθεύσει τα ναρκωτικά.

Πραγματοποιώντας νομότυπη έρευνα στο σπίτι της συλληφθείσας οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν διάφορα σύνεργα, κατάλληλα για την κοπή και συσκευασία των ναρκωτικών (ξύλο κοπής, σπάτουλα, λεπίδα από χαρτοκόπτη με εμφανή υπολείμματα ηρωίνης).

Επιπλέον κατασχέθηκαν τα χρηματικά ποσά των 1.017 ευρώ και 93 δολαρίων Η.Π.Α., επιμελώς κρυμμένα σε ντουλάπα του σπιτιού, προερχόμενα από την αγοραπωλησία των ναρκωτικών ουσιών.

Τέλος, στη κατοχή της συλληφθείσας, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης, σε μορφή βράχου.  

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, που ανζητά και έναν αλλοδαπό ως συνεργό της γυναίκας που συνελήφθη. Η τελευταία με τη δικογραφία να περιλαμβάνει κατοχή, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών ουσιών, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση