Βρήκε τα κλεμμένα αλυσοπρίονα ο Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 11:43 Βρήκε τα κλεμμένα αλυσοπρίονα ο Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων

Επιχείρηση της αστυνομίας στον καταυλισμό των Ρομά στην Αλίαρτο…

Ταυτοποίησαν του δράστες και εξιχνίασαν την κλοπή στις αποθήκες του Δήμου Ακιάρτου - Θεσπιέων, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λιβαδειάς, οργανώνοντας και εκτελώντας επιχείρηση το πρωί της Τετάρτης (12/8) στον καταυλισμό των Ρομά στην Αλίαρτο.

Οι δράστες είχαν μπει παραβιάζοντας τις πόρτες στις αποθήκες του Δήμου βραδυνές ώρες της Παρασκευής 7 Αυγούστου ξημερώματα Σαββάτου και είχαν αποσπάσει ηλεκτρικά εργαλεία και καλώδια χαλκού.

Από την έρευνα προέκυψε η ταυτότητα των δύο δραστών που είναι Ρομά αδέλφια ηλικίας 20 και 21 ετών. Το πρωί της Τετάρτης αστυνομικοί της Ασφάλειας που είχαν την προανάκριση, μαζί με συναδέλφους τους από το ΑΤ Αλιάρτου και την ΟΠΚΕ, έκαναν έφοδο στον καταυλισμό και στο σπίτι των κατηγορουμένων εντόπισαν μέρος των υλικών που είχαν κλαπεί.

Ανάμεσά τους αλυσοπρίονα και καλώδια χαλκού, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ανθρώπους του Δήμου. Συγχρόνως κατασχέθηκε και το όχημα με το οποίο είχαν μεταφέρει τα κλεμμένα οι δύο Ρομά, ωστόσο οι ίδιοι επειδή είχε παρέλθει το αυτόφωρο δεν συνελήφθησαν.

Σχηματίστηκε ποινική δικογραφία που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση