Η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας για το κρούσμα κορωνοϊού στην περιοχή της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 07:53 Η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας για το κρούσμα κορωνοϊού στην περιοχή της

Ανακοίνωση έβγαλε η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή με αφορμή την επιβεβαίωση κρούσματος στην περιοχή της Αμφίκλειας, ζητώντας σύνεση και ψυχραιμία, σημειώνοντας με νόημα ότι ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις και όλοι δυνητικά μποεί να νοσήσουν.

Η ανακοίνωση:

«Σήμερα διαπιστώθηκε στον Δήμο μας το πρώτο θετικό δείγμα με COVID-19 σε 56χρονη γυναίκα που κατάγεται και διαμένει μόνιμα στην Αμφίκλεια. Ήδη είναι σε εξέλιξη η ιχνηλάτηση των επαφών της, ενώ η ίδια και η οικογένειά της έχουν μπει σε καραντίνα. Ο Δήμος έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, έχει ενημερώσει όλους τους υγειονομικούς φορείς και παραμένει σε πλήρη συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Συνιστούμε σε όλους τους δημότες μας ψυχραιμία και τήρηση των μέτρων προστασίας για την αποφυγή διασποράς του ιού. Παρακαλούμε σε κατανόηση της δύσκολης αυτής πραγματικότητας και στην ώριμη αντιμετώπισή της, χωρίς στοχοποίηση της ασθενούς και των οικείων της. Είναι ώρα ατομικής και συλλογικής ευθύνης αλλά και επίδειξης αλληλεγγύης, γιατί ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις ούτε εξαιρέσεις και ο καθένας από εμάς μπορεί δυνητικά να νοσήσει».   

Προσαρμοσμένη αναζήτηση