Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Θήβας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 16:15 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Θήβας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Θήβας, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης οδοστρώματος.

Ειδικότερα, την Δευτέρα 26 και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου από τις 07:00  έως τις 19:00 κάθε ημέρας καθώς και το Σάββατο 31 Οκτωβρίου από τις 07:00 έως τις 14:00 , θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

  • Δευτέρα 26 Οκτωβρίου: Ολικός αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Α/Κ Θήβας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα με παράλληλη τοπική στένωση. Κατά το ανωτέρω διάστημα και με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών πινακίδων, οι οδηγοί θα ειδοποιούνται εγκαίρως, προκειμένου να εξέρχονται από τον επόμενο κόμβο (Α/Κ Ριτσώνας) και μέσω δεξιού παράπλευρου οδικού δικτύου θα συνεχίζουν το ταξίδι τους προς Αθήνα.
  • Παρασκευή 30 Οκτωβρίου: Τοπική στένωση και παράλληλος αποκλεισμός του δεξιού τμήματος της ράμπας εισόδου του Α/Κ Θήβας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.
  • Σάββατο 31 Οκτωβρίου: Τοπική στένωση και παράλληλος αποκλεισμός του αριστερού τμήματος της ράμπας εισόδου του Α/Κ Θήβας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.

 Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com