Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Διάκου και στον κόμβο ΜΕΡΥΠ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 08:46 Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Διάκου και στον κόμβο ΜΕΡΥΠ

Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή…

Εργασίες οδοποιίας και διαγράμμισης θα φέρουν διακοπή της κυκλοφορίας σε οδούς της Λαμία, στο κέντρο και στην περιοχή της πρώην ΜΕΡΥΠ.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου στα πλαίσια κατασκευής του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΑΣ» ξεκινά η ανακατασκευή της ασφαλτόστρωσης της οδού Διάκου από την πλατεία Ελευθερίας έως την πλατεία Διάκου.

Για την υλοποίηση των συγκεκριμένων εργασιών απαιτείται η διακοπή κυκλοφορίας της οδού Διάκου από την οδό Σκληβανιώτη έως την οδό Πατρόκλου από την Πέμπτη 26.11.2020 έως και την Παρασκευή 27.11.2020.

H εκτροπή κυκλοφορίας θα γίνεται από την οδό Σκληβανιώτη.

Επίσης, για την κατασκευή διαγραμμίσεων και διαβάσεων πεζών στον κόμβο των οδών Λ. Καλυβίων, Γ. Πλατή και Αμπλιανίτη (Κυκλικός κόμβος ΜΕΡΥΠ) απαιτείται η τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας την Κυριακή 29-11-2020.

Η εκτροπή της κυκλοφορίας θα γίνεται ως εξής:

Α) για την κίνηση από τη Λ. Καλυβίων προς Κέντρο ή προς οδούς Κύπρου και Αμπλιανίτη, από την είσοδο του Παγκρατίου (οδός Φραντζή, Ναυπάκτου, Αμφικτυόνων, κλπ),

Β) για την κίνηση από το κέντρο ή την οδό Κύπρου προς Λ. Καλυβίων, από την οδό Σμύρνης και

Γ) για την κίνηση από την οδό Αμπλιανίτη, από την οδό Ξενοφώντος

Παρακαλούνται οι δημότες να δείξουν τη δέουσα κατανόηση, προκειμένου να γίνει η εκτέλεση των παραπάνω εργασιών για τη βελτίωση της κυκλοφορίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση