Στο Κέντρο διανομής εμβολίων Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας ο Νίκος Χαρδαλιάς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020 18:30 Στο Κέντρο διανομής εμβολίων Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας ο Νίκος Χαρδαλιάς

Στο χώρο του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Καρδίτσας (ΣΥ.ΦΑ.Κ.)…

Αυτοψία στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Καρδίτσας (ΣΥ.ΦΑ.Κ.) όπου θα φυλάσσονται τα εμβόλια κατά του COVID-19, για Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα, πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης (24/12/2020), ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Εκεί, συνυπάρχουν σύγχρονες εγκαταστάσεις και μεγάλη εμπειρία σε θέματα logistics.

Ο κ. Χαρδαλιάς χαρακτήρισε την όλη επιχείρηση με την γρήγορη παραλαβή, ασφαλή φύλαξη και σωστή διανομή των εμβολίων, «το μεγαλύτερο στοίχημα διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας στην ιστορία της Πατρίδας μας» και εξέφρασε τη σιγουριά ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

Δείτε βίντεο με δηλώσεις του κ. Χαρδαλιά:

Ο Υφυπουργός αρχικά είχε σύσκεψη μιας ώρας περίπου με υψηλόβαθμους αξιωματούχους του Στρατού ο οποίος έχει αναλάβει τον τομέα logistics και της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που έχουν αναλάβει την ασφαλή μεταφορά τους.

Στη σύσκεψη μεταξύ άλλων πήρε μέρος ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας και πρώην ΓΕΠΑΔ Στερεάς, Ταξίαρχος Αστέριος Μαντζώκας, ο Συντονιστής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Μάριος Αποστολίδης, αλλά και ο πρώην Διοικητής του ΚΕΥΠ Λαμίας ως υπεύθυνος εκπρόσωπος του ΓΕΕΘΑ, Ταξίαρχος Αρίστος Περρής. Τον ΣΥ.ΦΑ.Κ. εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Γιώργος Ακρίβος, που μαζί με τον Διευθυντή Σωτήρη Μοϊάνο, ξενάγησε τον υφυπουργό και τους ανώτατους αξιωματικούς στους χώρους παρουσιάζοντς τις δυνατότητές του.

Δείτε βίντεο από την αυτοψία του κ. Χαρδαλιά στους χώρους του ΣΥ.ΦΑ.Κ.:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση