Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας: Κατά προτεραιότητα ο εμβολιασμός και των ιδιωτών γιατρών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020 12:43 Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας: Κατά προτεραιότητα ο εμβολιασμός και των ιδιωτών γιατρών

Δελτίο τύπου σχετικά με την έναρξη των εμβολιασμών, έδωσε στη δημοσιότητα πο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας, ζητώντας τον εμβολιασμό κατά προτεραιότητα όλου του ιατρικού κόσμου, είτε αυτός απασχολείται στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα.

Διαβάστε το δελτίο τύπου που υπογράφουν ο Πρόεδρος Χρήστος Δημήτριος Γεωργίου και ο Γενικός Γραμματέας Αθανάσιος Ντούζγος:

«Η έναρξη του εμβολιασμού δημιουργεί ελπίδα για την οριστική αναχαίτηση της φονικής πανδημίας σε όλους μας.

Η ιατρική κοινότητα στηρίζει την Εθνική αυτή προσπάθεια και το αποδεικνύει έμπρακτα με την αυξημένη συμμετοχή της στο πρόγραμμα του εμβολιασμού, δίνοντας το καλύτερο παράδειγμα σε όλους τους πολίτες.

Στο πρόγραμμα όμως του εμβολιασμού θεωρούμε αυτονόητο ότι ο όρος «Υγειονομικοί» περιλαμβάνει τόσο τους συναδέλφους που υπηρετούν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας όσο και τους ιατρούς του ιδιωτικού τομέα υγείας.

Άλλωστε η προσφορά των τελευταίων στη διαχείριση και στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης υπήρξε και συνεχίζει να είναι καθοριστική αφού ο ιδιωτικός τομέας αποτέλεσε το ανάχωμα που κράτησε  όρθιο το Δημόσιο σύστημα Υγείας.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας θα είναι στο συγκεκριμένο θέμα αδιαπραγμάτευτος.

Το σύνολο των ιατρών  θα πρέπει κατά προτεραιότητα να εμβολιαστούν.

Καλούμε την πολιτεία και την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και απαιτούμε στους εμβολιασμούς που θα ξεκινήσουν άμεσα να ενταχθούν οι συνάδελφοι ιδιώτες χωρίς καμία εξαίρεση, προκειμένου να συνεχίσουν να  προσφέρουν με ασφάλεια τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

Αναμένοντας τις αποφάσεις της πολιτείας παρακολουθούμε το θέμα και θα επανέλθουμε προκειμένου να εξασφαλίσουμε την εμβολιαστική κάλυψη όλων των επιστημόνων Υγείας που μέχρι στιγμής έχουν εκφράσει την επιθυμία να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα του εμβολιασμού.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com