Κατεβαίνει πιο νότια η «Μήδεια» - Νέα απαγορευτικά στη Φθιώτιδα και τη Στερεά

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021 10:00 Κατεβαίνει πιο νότια η «Μήδεια» - Νέα απαγορευτικά στη Φθιώτιδα και τη Στερεά

Σε συνέχεια προηγούμενων ενημερώσεων, από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών:

  • Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Π.Ε.Ο. Λαμίας – Λιβαδειάς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από την 37,100η χ/θ (Παλαιοχώρι Φθιώτιδας) έως την 53,500η χ/θ (Αμφίκλεια Φθιώτιδας).
  • Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία όλων των φορτηγών αυτοκινήτων, ωφέλιμου φορτίου άνω των (1,5) τόνων, στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας, από την 1η χ/θ έως την 11η χ/θ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, με την κίνηση των λοιπών οχημάτων να διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
  • Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία όλων των φορτηγών αυτοκινήτων, ωφέλιμου φορτίου άνω των (1,5) τόνων, στην Επαρχιακή Οδό Αράχοβας – Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, από την 14,500η χ/θ, με την κίνηση των λοιπών οχημάτων να διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Διαβάστε επίσης: Μάχη με το χιoνιά σε Φθιώτιδα και Στερεά - Που χρειάζονται αλυσίδες

Προσαρμοσμένη αναζήτηση