Δωρεάν rapid tests σε Λάρυμνα και Τραγάνα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 09:18 Δωρεάν rapid tests σε Λάρυμνα και Τραγάνα

Τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2021…

 Εκφράζοντας την ανησυχία της, για τα κρούσματα που εντοπίζονται σε διαφορετικά σημεία του Δήμου Λοκρών και παρά την σημαντική μείωση των ενεργών κρουσμάτων, η δημοτική αρχή προγραμμάτισε νέες δειγματοληψίες σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

«Δεν πρέπει να χάσουμε όσα με προσπάθεια χτίσαμε. Πρέπει όλοι μαζί να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να διατηρήσουμε το υγειονομικό επίπεδο που θέλουμε στον τόπο μας. Για το σκοπό αυτό είναι επιβεβλημένη η εφαρμογή των προβλεπόμενων μέτρων προφύλαξης, όπως η χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων και η υιοθέτηση μέτρων ατομικής υγιεινής. Τα self tests και ο εμβολιασμός βοηθούν σημαντικά. Συνεχίζουμε να προσέχουμε, να ελεγχόμαστε και να εμβολιαζόμαστε!», σημειώνει ο Δήμος Λοκρών που ανακοίνωσε το παρακάτω πρόγραμμα διενέργειας rapid test Covid-19 χωρίς ραντεβού για τους δημότες του, τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2021:

−       Λάρυμνα

Στην παραλιακή οδό Λάρυμνας για πεζούς

Ώρες: 10:00 έως 13:00

−       Τραγάνα

Στην κεντρική πλατεία για πεζούς

Ώρες: 10:00 έως 13:00

Η προσέλευση του κοινού που επιθυμεί να υποβληθεί στο τεστ είναι ελεύθερη.

Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να τηρούν τις απαιτούμενες αποστάσεις και να φορούν μάσκα. Για τη διενέργεια του τεστ θα πρέπει να επιδείξουν Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, να δηλώσουν το ΑΜΚΑ τους καθώς και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου, στον οποίο θα λάβουν τα αποτελέσματα του rapid test.

Η λήψη του δείγματος θα γίνεται ρινοφαρυγγικά και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιούνται στους πολίτες μέσα σε λίγες ώρες.

Επισημαίνεται ότι όσοι έχουν ανιχνευτεί θετικοί στον κορωνοϊό και βρίσκονται σε καραντίνα δεν μπορούν να συμμετέχουν στη δειγματοληψία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση