Φονικό στη Μακρινίτσα: Αυτή είναι η εισαγγελική πρόταση για την επιμέλεια του παιδιού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021 15:28 Φονικό στη Μακρινίτσα: Αυτή είναι η εισαγγελική πρόταση για την επιμέλεια του παιδιού

Μετά το δράμα και τον θρήνο η ώρα των αποφάσεων για τη… ζωή ενός παιδιού, που έμεινε ορφανό από μάνα μετά το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα. Να αναλάβουν την επιμέλεια του 2,5 ετών παιδιού ο παππούς και η γιαγιά, πρότεινε η Εισαγγελία Ανηλίκων προς το Πρωτοδικείο Βόλου, ώστε το παιδάκι να μεγαλώσει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Η υπόθεση που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο συνέβη στην Μακρινίτσα του Πηλίου στις 5 Απριλίου, όταν ο πατέρας του παιδιού σκότωσε την 28χρονη σύζυγό του και μητέρα του παιδιού, καθώς και τον 30χρονο αδελφό της, μπροστά στα μάτια της μητέρας τους.

Μετά την τραγωδία, ο 32χρονος δράστης συνελήφθη και έχει προφυλακιστεί στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, ενώ με παραγγελία της Εισαγγελίας διενεργήθηκε κοινωνική έρευνα, η οποία κατέληξε στην πρότασή της να αναλάβουν οριστικά την επιμέλεια του παιδιού οι γονείς της δολοφονημένης μητέρας του, με παράλληλη αφαίρεση της επιμέλειας του παιδιού από τον πατέρα του.

Το Πρωτοδικείο Βόλου αναμένεται να συνεδριάσει και να αποφασίσει την ανάθεση της επιμέλειας του παιδιού στον παππού και τη γιαγιά του, γονείς της 28χρονης νεκρής μητέρας του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση