Θύμιος Καραΐσκος: «Κερδίζουμε το στοίχημα διοργανώσεων παγκόσμιου ενδιαφέροντος»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021 08:42 Θύμιος Καραΐσκος: «Κερδίζουμε το στοίχημα διοργανώσεων παγκόσμιου ενδιαφέροντος»

Στην τελική ευθεία οι εργασίες για την υποδοχή του Ράλλυ Ακρόπολις…

Με γοργούς ρυθμούς και χωρίς να χάνουν μέρα παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες (καύσωνας), ο Δήμος Λαμιέων μετρά αντίστροφα για την υποδοχή του Παγκοσμίου Ράλλυ Ακρόπολις στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, όπου θα εγκατασταθεί το service park.

Την πρόοδο των εργασιών παρακολουθεί προσωπικά ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, που έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Όπως τονίζει ο κ. Καραΐσκος πρόκειται για ένα στοίχημα που βάλαμε και αφορά τη διοργάνωση εκδηλώσεων παγκόσμιου ενδιαφέροντος, κάνοντας το Ράλλυ Ακρόπολις «κομμάτι της ταυτότητας της σύγχρονης Λαμίας».

Δείτε τι έγραψε ο κ. Καραΐσκος:

«Οι ημέρες μετράνε αντίστροφα και η Λαμία μπαίνει στη τελική ευθεία προετοιμασίας για το Rally Acropolis 2021.

Παρά τις δυσμενείς συνθήκες του καύσωνα, τα συνεργεία δεν σταμάτησαν  τις εργασίες, ούτε μια ημέρα,  έτσι ώστε οι υποδομές για  το service park  και τα γραφεία της διοργάνωσης στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας να είναι έτοιμα, εντός των χρονοδιαγραμμάτων που έχει θέσει η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα.

Η ανάληψη της διοργάνωσης, είναι ένα στοίχημα που βάλαμε με τον εαυτό μας : Ότι  μπορούμε να αναλάβουμε τη διεξαγωγή και υποστήριξη εκδηλώσεων παγκόσμιου ενδιαφέροντος, ώστε και η διοργάνωση αυτή να μείνει κοντά μας, να γίνει κομμάτι της ταυτότητας της σύγχρονης Λαμίας.

Και το στοίχημα αυτό, όλοι μας θα δουλέψουμε, για να το κερδίσουμε

Προσαρμοσμένη αναζήτηση