Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για το «The Black Bachelor»!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 10:11 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για το «The Black Bachelor»!

«The Black Bachelor», «Κλίφορντ, o Μεγάλος Κόκκινος Σκύλος» και «West Side Story» οι ταινίες της εβδομάδας 9-16 Νοεμβρίου, στο Cinepolis Γαλαξίας.

H θεότρελη παρέα της πετυχημένης σειράς ταινιών «The Bachelor» επιστρέφει με… τρομακτική φόρα.   Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «The Black Bachelor».

Το Cinepolis Γαλαξίας τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι και πάλι μαζί μας, με πολυαναμενόμενες ταινίες, για να μας προσφέρει αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές.

Οι προβολές των «The Black Bachelor», «Κλίφορντ, o Μεγάλος Κόκκινος Σκύλος» και «West Side Story» ξεκινούν από την Πέμπτη (9/12).

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι του Σαββάτου (11/12) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«The Black Bachelor»

Περίληψη

H 4η ταινία της πιο επιτυχημένης σειράς ελληνικών κωμωδιών των τελευταίων ετών ‘’ΤΗΕ ΒΑCHELOR’’ έρχεται τον Δεκέμβριο με… τρομακτική φόρα. Αυτή την φορά η γνωστή παρέα ταξιδεύει στη Μάνη για να φέρει εις πέρας άλλον ένα γάμο, ωστόσο όλα θα πάνε στραβά – και πάλι- όταν θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια ιδιαίτερη και πιο ‘’σκοτεινή’’ Μανιάτικη οικογένεια.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος
Ηθοποιοί: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Νίκος Βουρλιώτης, Βίβιαν Κοντομάρη, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Δρακόπουλος, Θανάσης Βισκαδουράκης, Τάκης Παπαματθαίου, Μελέτης Ηλίας, Κατερίνα Στικούδη, Παντελής Καναράκης, Μάριος Ιορδάνου, Σοφία Καζαντζιάν, Βασίλης Γιακουμάρος, Κάτια Ταραμπάνκο

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Κλίφορντ, o Μεγάλος Κόκκινος Σκύλος»

Περίληψη

Μια μικρή μαθήτρια, η Έμιλυ, έχει ήδη αρκετά προβλήματα στη ζωή της, ως το νέο κορίτσι στο ακριβό ιδιωτικό σχολείο όπου πηγαίνει. Όταν η μαμά της αναγκάζεται να αφήσει το σπίτι τους στο Σικάγο για επαγγελματικούς λόγους, η Έμιλυ μένει στη φροντίδα του καλοπροαίρετου αλλά απελπιστικά ανεύθυνου θείου της, ο οποίος είναι ένας άνεργος γραφίστας που πάντα καταφέρνει να μπλέξει σε απίθανους μπελάδες. Η Έμιλυ και ο θείος της λοιπόν, που εκτελεί για λίγες ώρες τα δυσβάσταχτα και δύσκολα χρέη του κηδεμόνα, θα συναντήσουν έναν μαγικό διασώστη απροστάτευτων ζώων (τον υποδύεται ο Τζον Κλιζ των θρυλικών Μόντι Πάιθον). Ο απελπισμένος θείος προκειμένου να μη τα ακούσει από την αδερφή του, προσπαθεί να φανεί υπεύθυνος και προειδοποιεί την ανιψιά του ότι δεν μπορούν, σε καμία περίπτωση, να φέρουν στο σπίτι ένα κατοικίδιο ζώο. Όμως ο ιδιόμορφος αλλά τρομερά ευγενικός άνθρωπος, φαίνεται να έχει κάθε ζωάκι που η μικρή μπορεί να φανταστεί, από κουνέλια, γουρουνάκια, γάτες, ποντίκια και ψάρια. Τελικά ο μυστηριώδης φιλόζωος θα δώσει ένα μικρό κουτάβι στην Έμιλυ για να το αγαπήσει και να το μεγαλώσει. Η μόνη ιδιομορφία του αξιολάτρευτου κουταβιού είναι πως έχει… κόκκινο τρίχωμα. Όταν η μικρή ρωτάει τον μυστηριώδη κύριο για το πόσο πολύ θα μεγαλώσει το μικρό κουτάβι, εκείνος απαντά με μια λάμψη στο μάτι του, «εξαρτάται από το πόσο θα το αγαπάς». Η μικρή ηρωίδα, δεν θα περίμενε ποτέ να ξυπνήσει το επόμενο πρωί και να βρει ένα γιγαντιαίο κόκκινο κυνηγόσκυλο δέκα μέτρων ύψους στο μικρό διαμέρισμά της. Η στοργή και η ανιδιοτελής αγάπη της… «παραμεγάλωσαν» το τρυφερό κουτάβι και τώρα αρχίζουν τα αληθινά προβλήματα.

Σκηνοθεσία: Γουόλτ Μπέκερ
Ηθοποιοί (φωνές):

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«West Side Story»

Περίληψη

Εμπνευσμένο από το πρωτότυπο μιούζικαλ του 1957, το West Side Story μεταφέρει το κλασικό ρομάντζο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» στους σκληρούς και ρεαλιστικούς δρόμους του Upper West Side, στη Νέα Υόρκη. Κατά τη διάρκεια μιας έντονης έχθρας μεταξύ των συμμοριών Jets και Sharks, ο Τόνι ερωτεύεται την αδερφή του εχθρού του, τη Μαρία. Ενώ η έχθρα μεταξύ των συμμοριών γίνεται ακόμα πιο βίαιη, η αγάπη του Τόνι και της Μαρία ανθίζει μέρα με τη μέρα ενώ ταυτόχρονα απειλεί να χωρίσει στα δύο τη γειτονιά.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ
Ηθοποιοί: Ανσελ Ελγκορτ, Ρέιτσελ Ζέγκλερ, Ντέιβιντ Αλβαρεζ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

  • «The Black Bachelor» στις 19:30 και 22:00 στην  Αίθουσα 1
  • «Κλίφορντ, o Μεγάλος Κόκκινος Σκύλος» στις 18:00 στην  Αίθουσα 2 (μεταγλωτισμένο στα ελληνικά)
  • «West Side Story» στις 20:30 στην Αίθουσα 2

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 
 

Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.

Διαβάστε λεπτομέρειες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση