Ο Παρνασσός αλλιώς… Ελάτε να τον απολαύσετε!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 07:48 Ο Παρνασσός αλλιώς… Ελάτε να τον απολαύσετε!

Με μεγάλη χαρά και προσδοκία για αύξηση της τουριστικής κίνησης, ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας, ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του ανακαινισμένου Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.

«Ο Παρνασσός μας φόρεσε τα γιορτινά του, το Χιονοδρομικό Κέντρο ανακαινίστηκε και όλα είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους πρώτους επισκέπτες, αφού σήμερα Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου το Χ.Κ.Π. άνοιξε τις πύλες του για το κοινό! Προσεχώς θα ακολουθήσει και το σταδιακό άνοιγμα των πιστών για τους χιονοδρόμους», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος και προσθέτει:

«Ως άρρηκτα συνδεδεμένος ο Δήμος μας με τον Παρνασσό και το Χιονοδρομικό Κέντρο, αφού το τελευταίο απέχει μόλις 17χλμ από την Αμφίκλεια, και μετά από την περσινή αισθητή απουσία λειτουργίας του, λόγω πανδημίας, ευχόμαστε η φετινή χειμερινή σεζόν 2021-2022 να μας δικαιώσει

Όπως σημειώνει ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας «Οι στοχευμένες προσπάθειες της Διοίκησης του Κέντρου και η συνεχής και αδιάλειπτη συνεργασία με τον Δήμο μας ευελπιστούμε να αποφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για όλους μας! Τόσο το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού όσο και πολλά από τα χωριά του Δήμου μας αποτελούν ιδανικό τουριστικό προορισμό με σύγχρονες υποδομές, καταλύματα και κέντρα εστίασης!».

Ο Παρνασσός αλλιώς...

Ελάτε να τον απολαύσετε!!!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση