Νέος θάνατος από κορωνοϊό στη Λαμία - Διασωληνώθηκε 56χρονος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021 08:15 Νέος θάνατος από κορωνοϊό στη Λαμία - Διασωληνώθηκε 56χρονος

Πάνω από 60 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέσα στο Δεκέμβριο εξαιτίας επιπλοκών της νόσου…

Συνεχίζει να παραμένει δύσκολη η κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Κορωνοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας με πολλά και σοβαρά περιστατικά ανθρώπων που νόσησαν.

Δυστυχώς την Τετάρτη (29/12) καταγράφηκε ο θάνατος ενός 61χρονου Λαμιώτη, ο οποίος έδωσε για πολλές μέρες μάχη με τον ύπουλο εχθρό. Είχε εισαχθεί σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο στις 11 Νοεμβρίου και την επομένη διασωληνώθηκε και μπήκε στη ΜΕΘ, χωρίς τελικά να τα καταφέρει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Στη θέση του 61χρονου στη ΜΕΘ μπήκε τα ξημερώματα της επομένης, ένας 56χρονος από περιοχή του Δήμου Λοκρών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι 10 από τους 11 που νοσηλεύονται στην Εντατική είναι ανεμβολίαστοι.

Ο Δεκέμβριος, και το 2021 γενικότερα φεύγει έχοντας βυθίσει στο πένθος τη Φθιώτιδα. Μόνο τον τελευταίο μήνα του χρόνου, η περιοχή μετρά 61 απώλειες, ενώ άλλοι 20 θάνατοι από κορωνοϊό κατεγράφησαν το τελευταίο 10ημερο του Νοεμβρίου!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που καταγράφει το LamiaReport έχουν χάσει τη ζωή τους 42 άνδρες και 39 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 75 χρόνια (μέσος όρος στα 73 έτη).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση