Ο Αντώνης Πόρρος νέος Πρόεδρος του ΔΣ Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Ιανουαρίου 2022 23:32 Ο Αντώνης Πόρρος νέος Πρόεδρος του ΔΣ Αμφίκλειας - Ελάτειας

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα (9/1) στην Κάτω Τιθορέα οι δημαιρεσίες του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, όπου είχαμε την εκλογή του Αντώνη Πόρρου στην θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου αντικαθιστώντας τον Κώστα Τσιάμη.

Αναλυτικά οι δημοτικοί σύμβουλοι στο νέο Προεδρείο και στις Επιτροπές Οικονομική και Ποιότητας Ζωής:

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ:

Πρόεδρος: Αντώνιος Πόρρος

Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Τριφύλλης

Γραμματέας: Αλτάνα Τζουβάρα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Για την Οικονομική Επιτροπή, όπου Προεδρεύει η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας κα Αθανασία Στιβακτή, η οποία ορίζει να συμμετέχουν και οι Αντιδήμαρχοι Αμφίκλειας - Ελάτειας κ. Θωμάς Κοντούνης και κα Πετρούλα Τσιρνόβα εξελέγησαν οι κάτωθι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

Τακτικά Μέλη:

Χρήστος Βαΐτσος

Αθανάσιος Βαφειάς

Ιωάννης Λιανός

Παντελεήμων Μαγκλάρας

Αναπληρωματικά Μέλη:

Κων/νος Παπακωνσταντίνου

Σωτήριος Κουτρομάνος

Γεώργιος Τσιρογιάννης

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, όπου  Προεδρεύει η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας κα Αθανασία Στιβακτή, η οποία ορίζει να συμμετέχουν και οι Αντιδήμαρχοι Αμφίκλειας - Ελάτειας κ. Χρήστος Βαΐτσος και κα Πετρούλα Τσιρνόβα

εξελέγησαν οι κάτωθι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

Τακτικά Μέλη:

Χρυσάνθη Παπακωνσταντίνου

Κων/νος Γκιώνης

Χρύσα Τσαπραΐλη

Κων/νος Μπαούρδος

Αναπληρωματικά Μέλη:

Σεραφείμ Γκενεράλης

Σωτήριος Κουτρομάνος

Μάρκος Ράπτης

Διαβάστε και την ανάρτηση της Δημάρχου Αθανασίας Στιβακτή για το κλίμα συνεργασίας στη σημερινή συνεδριαση:

«Την πρώτη του δια ζώσης Συνεδρίαση για το 2022 πραγματοποίησε, σήμερα, το Δημοτικό Συμβούλιο Αμφίκλειας - Ελάτειας, προκειμένου να διεξαχθούν οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Προέδρου του Δ.Σ., καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Ομόφωνα εκλέχθηκε στη θέση του Προέδρου ο κ. Αντώνης Πόρρος, στον οποίο ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Τσιάμης, ο οποίος κέρδισε και το φλουρί στην κοπή πίτας που ακολούθησε, απηύθυνε χαιρετισμό, παραδίδοντας τη σκυτάλη στον νεοεκλεγέντα. Υποδειγματικός, ενωτικός και ευπροσάρμοστος υπηρέτησε υπεύθυνα τον ρόλο του, επιδεικνύοντας ηγετικό πνεύμα και αντιμετωπίζοντας με σοβαρότητα τους στόχους αλλά και τα προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της θητείας του. Τον ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία, η οποία θα διατηρηθεί και στην πορεία, αφού παραμένει ως ενεργός και πάντα δραστήριος Δημοτικός Σύμβουλος.

Οι Αρχαιρεσίες πραγματοποιήθηκαν σε κλίμα συνεργασίας και ομόνοιας, με διάθεση επίλυσης των ζητημάτων που αφορούν τον Δήμο μας και άμβλυνσης των διαφορών προς όφελος των δημοτών μας. Αυτό ήταν και το μήνυμα της σημερινής πρώτης συνεδρίασης για τη νέα χρονιά. Ενότητα, σύμπνοια, διάλογος, εποικοδομητική αντιπαράθεση, αποτελεσματική διοίκηση. Με υγεία και την ευχή να απαλλαγούμε σύντομα από τον εφιάλτη της πανδημίας, ευελπιστούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για το καλό του τόπου μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση