Δήμος Λαμιέων: Τελευταία ευκαιρία απογραφής - «Όλοι μετράμε»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 08:46 Δήμος Λαμιέων: Τελευταία ευκαιρία απογραφής - «Όλοι μετράμε»

«Με την απογραφή καθορίζεται η πορεία του Δήμου για τα επόμενα 10 χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό να απογραφούν όλοι οι δημότες...», τονίζει ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος. 

Την Παρασκευή (18/2) και τη Δευτέρα (21/2) μπορείς να απογραφείς στο Δημαρχείο της οδού Σκληβανιώτη, στο κέντρο της πόλης και ώρες 09:00 π.μ έως τις 2:00 το μεσημέρι.

Είναι η τελευταία ευκαιρία για όσους δεν έχουν απογραφεί ακόμη, η οποία δίνεται με την 3η Φάση Απογραφής Πληθυσμού - Κατοικιών.

Για περισσότερες πληροφορίες λειτουργεί και τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας στο 22312 – 00201.

Στο Δημαρχείο της οδού Σκληβανιώτη βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος και ο Προϊστάμενος της Στατικής Υπηρεσίας στη Φθιώτιδα, Θανάσης Καλλιώρας.

Δείτε το βίντεο:

*Κατά τη διαδικασία της δια ζώσης απογραφής θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή διασποράς του COVID – 19.

«Ο Δήμος Λαμιέων καλεί τους δημότες να  δηλώσουν δυναμικό παρών στην τελική φάση της απογραφής, αποτυπώνοντας το πραγματικό πληθυσμιακό μέγεθος της περιοχής, που θα δώσει τη δυνατότητα στη Δημοτική Αρχή να διεκδικήσει, βάσει πληθυσμιακών κριτηρίων στο έπακρο όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής με κοινό ορίζοντα ένα καλύτερο μέλλον».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση