Φθιώτιδα: Σχεδόν διπλασιάστηκαν τα κρούσματα στα σχολεία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 08:10 Φθιώτιδα: Σχεδόν διπλασιάστηκαν τα κρούσματα στα σχολεία

Άγγιξαν και πάλι τριψήφιο νούμερο. Τα περισσότερα στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση…

Επικίνδυνη σταθερότητα παρουσιάζουν οι μολύνσεις από covid-19 στα σχολεία της Φθιώτιδας, όπως επιβεβαιώνουν τα καθημερινά στοιχεία που συλλέγουν οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και η Περιφερειακή Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας.

Έτσι τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου καταγράφηκαν 94 κρούσματα έναντι 54 την περασμένη Παρασκευή. Μεγάλη έξαρση παρατηρήθηκε στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση όπου δηλώθηκαν θετικοί 48 μαθητές και 4 εκπαιδευτικοί (σύνολο 52 έναντι 19 την Παρασκευή), ενώ στη Δευτεροβάθμια νόσησαν 40 μαθητές και 2 εκπαιδευτικοί (όταν την Παρασκευή είχαμε 32 και 3 αντίστοιχα).

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες τα περισσότερα κρούσματα εντοπίστηκαν στα Γυμνάσια και Λύκεια, ενώ συνολικά είχαμε 254 κρούσματα στη Δευτεροβάθμια και 165 στην Πρωτοβάθμια. Σύνολο 419, που είναι πάντως το καλύτερο Δευτεριάτικο νούμερο μέσα στο Φεβρουάριο!

Δείτε τον αναλυτικό πίνακα:

Σύμφωνα τέλος με την ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας, σε αναστολή είναι από 28/2 και μέχρι τις 4/3 η Δ’ και Ε’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου Νεροτριβιάς στο Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση