Σταϊκούρας: Υπογράφεται η ένταξη του έργου Δικτύου Αποχέτευσης και Επεξεργασίας Λυμάτων Αγίου Κων/νου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 08:22 Σταϊκούρας: Υπογράφεται η ένταξη του έργου Δικτύου Αποχέτευσης και Επεξεργασίας Λυμάτων Αγίου Κων/νου

Για την υπογραφή της ένταξης προς χρηματοδότηση του έργου «Έργο Δικτύου Αποχέτευσης και Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Αγίου Κωνσταντίνου», ενημέρωσε ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας.

Όπως επισημαίνει ο κ. Σταϊκούρας «μετά από μεθοδική και συστηματική συνεργασία του Υπουργού Οικονομικών με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, και τις Δημοτικές Αρχές Λαμιέων και Καμένων Βούρλων, αύριο, 19.4.2022, αναμένεται η υπογραφή ένταξης».

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο υποδομής, με ιδιαίτερα αναπτυξιακό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα, που λύνει ένα πρόβλημα δεκαετιών στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου.

«Οι συντονισμένες προσπάθειες συνεχίζονται. Η Κυβέρνηση και οι αρμόδιοι Υπουργοί θα συνεχίσουν να εργάζονται συλλογικά και μεθοδικά, για την ανάπτυξη και βελτίωση των υποδομών, προς όφελος της καθημερινότητας των συμπολιτών μας», καταλήγει στη δήλωσή του ο Υπουργός Οικονομικών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση