Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για τo «Ο Άνθρωπος απ’ τον Βορρά»!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 08:36 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για τo «Ο Άνθρωπος απ’ τον Βορρά»!

«Ο Άνθρωπος απ’ τον Βορρά» και«Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ» οι ταινίες της εβδομάδας 21-27 Απριλίου, στο Cinepolis Γαλαξίας.

Η νέα ταινία του καταξιωμένου σκηνοθέτη Ρόμπερτ Έγκερς (Η Μάγισσα, Ο Φάρος), «Ο Άνθρωπος απ’ τον Βορρά» αυτή την εβδομάδα στην αίθουσα 1 του Cinepolis Γαλαξίας. Στην αίθουσα δύο προβάλεται η  νέα ταινία στο σύμπαν του Harry Potter, «Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ». Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Ο Άνθρωπος απ’ τον Βορρά».

Το Cinepolis Γαλαξίας τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι και πάλι μαζί μας, με πολυαναμενόμενες ταινίες, για να μας προσφέρει αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές.

Οι προβολές των «Ο Άνθρωπος απ’ τον Βορρά» και«Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ» παίζουν από την Μεγάλη Πέμπτη (21/4).

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής (22/4) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«Ο Άνθρωπος απ’ τον Βορρά»

Περίληψη
Ένας πολύ νεαρός πρίγκηπας είναι στα πρόθυρα της ηλικίας που θα γίνει άνδρας. Ενώ ετοιμάζεται να καθίσει στο θρόνο του πατέρα του, η μοίρα του σφραγίζεται ανεξίτηλα από μια αιματηρή και αναίτια σφαγή: ο πατέρας του δολοφονείται βάναυσα από τον θείο του, ο οποίος μάλιστα απαγάγει τη μητέρα του μικρού αγοριού. Φεύγοντας από το Βασίλειο του νησιού με μια βάρκα, το παιδί ορκίζεται να πάρει εκδίκηση. Δύο δεκαετίες αργότερα, ο ήρωας έχει γίνει ένας ατρόμητος πολεμιστής που εισβάλλει σε χωριά και τα λεηλατεί, μέχρι που μια απόκοσμη μάντισσα του θυμίζει τον αιώνιο όρκο του, ότι οφείλει να εκδικηθεί για τον άδικο χαμό του πατέρα του, να σώσει τη μητέρα του, και να σκοτώσει τον άπληστο θείο του. Ταξιδεύοντας με ένα πλοίο που μεταφέρει σκλάβους στην Ισλανδία, ο ήρωας διεισδύει στο αγρόκτημα του θείου του με τη βοήθεια μιας γυναίκας που ήταν μαζί του στο πλοίο— και έτσι ξεκινά τον αγώνα να τιμήσει τον ιερό του όρκο. Πρόκειται για μια στιβαρή, απόκοσμη, περιπέτεια εκδίκησης για τον λόγο τιμής, την ανδρεία στο πεδίο μάχης και τις ιερές δοξασίες μιας άλλης εποχής που έδιναν σθένος και κουράγιο στους έκπτωτους της μοίρας οι οποίοι μετατρέπονταν σε ατρόμητους και ταγμένους πολεμιστές. Σε αυτή τη διαχρονική ιστορία, ένας περιφρονημένος ήρωας, δίχως πατέρα και μέντορα, θα ανακτήσει την τιμή του απέναντι σε αυτούς που ατίμασαν τις ρίζες του.
 

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Έγκερς
Ηθοποιοί: Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Άνια Τέιλορ-Τζόι, Νικόλ Κίντμαν, Ίθαν Χοκ, Γουίλεμ Νταφόε, Κλέις Μπανγκ, Björk

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

«Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ»

Περίληψη
Ο καθηγητής Άλμπους Ντάμπλντορ (Τζουντ Λο) γνωρίζει ότι ο πανίσχυρος σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ (Μαντς Μίκελσεν) απειλεί να κατακτήσει τον έλεγχο του μαγικού κόσμου. Αδυνατώντας να τον σταματήσει μόνος του, εμπιστεύεται τον Μαγικοζωολόγο Νιουτ Σκαμάντερ (Έντι Ρεντμέιν) να ηγηθεί μίας ομάδας θαρραλέων μάγων και μαγισσών και ενός φούρναρη σε μία επικίνδυνη αποστολή, όπου αντιμετωπίζουν παλιά και νέα ζώα και συγκρούονται με την διαρκώς αυξανόμενη λεγεώνα των ακολούθων του Γκρίντελβαλντ. Με το ρίσκο όμως να είναι υψηλό, πως θα μπορούσε ο Ντάμπλντορ να παραμείνει στο παρασκήνιο;

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γέιτς
Ηθοποιοί: Έντι Ρεντμέιν, Τζουντ Λο, Έζρα Μίλερ, Νταν Φόγκλερ, Άλισον Σούντολ, Κάλουμ Τέρνερ, Τζέσικα Γουίλιαμς, Κάθριν Γουότερσον, Μαντς Μίκελσεν

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Ώρες προβολής:

  • «Ο Άνθρωπος απ’ τον Βορρά» στις 19:00 και στις 22:00 στην Αίθουσα 1
  • «Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ» στις 18:45 και στις 22:00 στην Αίθουσα 2

 

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 
 

Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.

Διαβάστε λεπτομέρειες:

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση