Πρόγραμμα εξετάσεων για την εισαγωγή φοιτητών στην Πυροσβεστική Ακαδημία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 14:42 Πρόγραμμα εξετάσεων για την εισαγωγή φοιτητών στην Πυροσβεστική Ακαδημία

Κοινοποιήθηκαν από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος οι πίνακες των υποψηφίων που πληρούν και δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να υποβληθούν σε Προκαταρκτικές Εξετάσεις για την εισαγωγή στις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Τους πίνακες δείτε τους ΕΔΩ.

Επίσης εγκρίθηκε το πρόγραμμα των προκαταρκτικών εξετάσεων (ΠΚΕ) του Διαγωνισμού για την εισαγωγή φοιτητών στη Σχολή Αξιωματικών και σπουδαστών στη Σχολή Πυροσβεστών, της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο, το ακαδημαϊκό έτος 2022 - 2023, όπως καταρτίστηκε από τα Εκπαιδευτικά Συμβούλια της Σχολής Αξιωματικών και της Σχολής Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Επιτελείου.

Δείτε αναλυτικά:

1. Ως έδρα της Υγειονομικής Επιτροπής Εξέτασης και της Επιτροπής Ψυχοτεχνικών Δοκιμασιών για τη διενέργεια των αντίστοιχων εξετάσεων και δοκιμασιών ορίζεται η Πυροσβεστική Ακαδημία, οδός Μάτσα αριθ. 32, Θέση Καλυφτάκη, Κάτω Κηφισιά Αττικής.

2. Ως έδρα των Επιτροπών Αθλητικών Δοκιμασιών για τη διενέργεια των αντίστοιχων αγωνισμάτων ορίζεται το Δημοτικό Στάδιο Περιστεριού «Άγγελος Ράμφος», έδρα Α.Π.Σ. Ατρόμητος (Οδός Μπιζανίου, Περιστέρι, 12131 Αττικής). Είσοδος μόνο από οδό Μπιζανίου.

3. Ώρα προσέλευσης των υποψηφίων σε κάθε Επιτροπή ΠΚΕ του Πυροσβεστικού Σώματος ορίζεται η 07:30' π.μ.

4. Το Πρόγραμμα των προκαταρκτικών εξετάσεων είναι δεσμευτικό για όλους τους υποψηφίους.

Περισσότερα δείτε ΕΔΩ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση